Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Regio's

Campings in de Hauts-de-France

Je gaat op vakantie in de streek Hauts-de-France en je bent op zoek naar een camping om te kamperen met je tent?


Bekijk dan de campings van Le French Time. Kies voor een camping in de Pas-de-Calais, midden in de natuur. Een uitstekend vertrekpunt om de prachtige streek Hauts-de-France te ontdekken.

">

Je gaat op vakantie in de streek Hauts-de-France en je bent op zoek naar een camping om te kamperen met je tent?


Bekijk dan de campings van Le French Time. Kies voor een camping in de Pas-de-Calais,…

Hauts-de-France: een fantastische bestemming

[Translate to Néerlandais:]

Hauts-de-France is een streek van contrasten en tradities. Je ontdekt er een unieke mengeling van ongerepte natuur, stadjes vol kunst, geschiedenis en tradities. Van de Sommebaai tot de kalkrotsen van de Pas-de-Calais ligt de streek bezaaid met adembenemende uitzichten, die elk een eigen karakter hebben.

Vanuit een camping van Le French Time zijn deze bijzondere plekken gemakkelijk bereikbaar. De Sommebaai staat op de lijst van mooiste baaien ter wereld en zal je dan ook zeker niet onberoerd laten. Rotsen, duinen en moerassen laten je hier een uniek natuurlijk en historisch erfgoed zien. Vanuit een camping in de Somme kun je de legendarische baai met al zijn facetten ontdekken!

Je vindt geplaveide straatjes leuker dan de natuur? Struin dan door de geschiedenis van Saint-Valéry-sur-Somme. Dit typische stadje heeft de grootste evenementen uit de geschiedenis van Frankrijk meegemaakt: Jeanne d’Arc en Willem de Veroveraar liepen door de straatjes van het centrum, dat niets veranderd is! Neem de tijd om de geplaveide straten en de ruïnes van de stadsmuren te ontdekken en ervaar de unieke sfeer!

Een camping in de streek Hauts-de-France

Vanuit een camping in de streek Hauts-de-France kun je alle rijkdommen van deze bijzondere streek ontdekken. Zodat jij een zorgeloze vakantie kunt beleven, bieden wij een groot aantal faciliteiten en diensten ter plaatse: zwembad, restaurant, wandelingen, activiteiten voor kinderen... Dus, maak je nergens druk over en geniet van je vakantie op de camping.

Je kunt er kiezen uit verschillende accommodaties. Stacaravan, cottage, staanplaats voor tenten... Waar je ook naar op zoek bent: wij bieden je een verblijf op maat. Onze teams heten je van harte welkom voor een fantastische vakantie. Geniet van de unieke omgeving rond de camping en ontspan!

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie