Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Regio's

Campings in de Grand-Est

In het hart van Europa biedt het oosten van Frankrijk een rijk erfgoed aan natuur en cultuur. Onze luxe campings in de Grand-Est heten je graag welkom voor een ontspannen verblijf in een schitterend…

Kies een camping van Le French Time en verblijf in het oosten van Frankrijk

De Grand-Est biedt een aantal fantastische landschappen. Vlakten, bossen, meren, bergen... de streek schittert van diversiteit. 

Kies voor een camping in de Vogezen en ontdek regionale natuurparken. Het regionaal natuurpark Ballons des Vosges strekt zich uit over de Lorraine, de Elzas en de Franche-Comté. Je vindt er een aantal adembenemende uitzichten. 

Heb je passie voor de natuur? Dan is een camping in het oosten van Frankrijk ideaal voor jou! In dit deel van Frankrijk liggen niet minder dan 25 regionale natuurreservaten. Genoeg om te genieten van een heerlijke vakantie in de natuur. 

Cultuur & erfgoed: duik in de geschiedenis van de Grand-Est

De regio Grand-Est heeft een indrukwekkende geschiedenis. Vroeger werden de koningen van Frankrijk ingezegend in de Champagne-Ardennes. Een groot aantal religieuze bouwwerken staat dan ook op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. 

Struin langs de monumenten van Staatsburg: het Maison Hammerzell, de Saint-Thomas kerk en de Onze-Lieve-Vrouw kathedraal.

Vanuit een camping in de Haute-Marne kun je een thermaal stadje bezoeken, zoals Bourbonne-les-Bains. Laat je overspoelen door wellness en kom helemaal tot rust. 

In Langres maak je tijdens een wandeling door de weergang van de stadsmuren een reis door de tijd. Neem ook een kijkje in Colombey-les-deux-Églises waar Generaal de Gaulle graag kwam uitrusten. 

 

Proef de culinaire rijkdommen uit de regio Grand-Est

In de Grand-Est vind je een rijk keuken vol van smaak. Als je van lekker eten houdt ben je hier op de juiste plek. In deze streek staat de keuken voor gezelligheid. 

Andouillette worst uit Troyes, boulettes (knolraap) uit Bussy, peperkoek uit Reims en quiche lorraine nodigen je uit voor een smaakervaring. Bij deze streekproducten wordt over het algemeen - met mate - een lekker glas wijn gedronken. 

De regio Grand-Est, bekend om zijn wijngaarden en streekproducten, heeft alles wat je zoekt! 

 

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie