Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Regio's

Campings in de Bourgogne

Zin om uit te waaien? Zin om in de natuur te verblijven? Zin om in alle eenvoud van vakantie te genieten? Bekijk dan onze campingvakanties in de streek Bourgogne, je vindt er zeker wat je zoekt.

Een camping van Le French Time in de Bourgogne

Het gebied is rijk aan culinaire specialiteiten, geschiedenis en kunst. Om te beginnen in Dijon, dé stad van de Hertogen van Bourgondië. Je kunt er rondstruinen in de smalle straatjes van de binnenstad, een kopje koffie drinken op een van de talloze terrasjes en genieten van een unieke architectuur. Een paar kilometer verderop liggen de bekende wijngaarden. Ideaal om het fantastische landschap te ontdekken en de heerlijke wijnen te proeven. En natuurlijk kun je door het platteland fietsen en tijdens een pauze in de berm lekker picknicken! In de Bourgogne kun je op je eigen tempo helemaal bijtanken. Je zult je er snel thuis voelen.

Wil je op vakantie met een klein budget? Ben je op zoek naar een plekje ver van de stad? Kies dan voor een camping in de Bourgogne. De streek heeft werkelijk van alles te bieden. Natuur, een vriendelijke sfeer, culturele rijkdommen: inderdaad, je bent in de Bourgogne! De streek heet je van harte welkom.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie