Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Regio's

Campings in Centre-Val-de-Loire

Campings in de streek Centre-Val de Loire bieden je de garantie van een ontspannen vakantie vol met uitstapjes. Ver weg van de overvolle kust en veel te drukke badplaatsjes kun je vanuit een camping…

Luxe campings in Centre-Val de Loire: ontdek een unieke streek in Frankrijk

De natuurparken en middeleeuwse plaatsjes in Centre-Val de Loire laten je tijdens je campingvakantie alles zien wat de streek te bieden heeft. In je eigen tent, in een stacaravan of één van de unieke accommodaties verblijf je in de bakermat van de Franse koningen, omringd door een glooiend, groen landschap.

Op onze 3, 4, en 5 sterren campings vlak bij de kastelen uit de Loirestreek wordt je als een VIP behandeld en kun je gebruikmaken van moderne faciliteiten.

Ontdek de Centre-Val de Loire vanuit een natuurcamping

In de streek Centre-Val de Loire kun je kiezen uit talloze uitstapjes met je gezin of met vrienden, in een divers landschap. Op een kleinschalige camping in de ongerepte natuur kun je hier tijdens een wandeling heerlijk bijtanken, maar ook vanaf het terras van je accommodatie met zicht op het omringende platteland.

Liefhebbers van geschiedenis ervaren de Renaissance in de bekende kastelen van de Loirestreek: Chambord, Blois, Beauregard... De monumenten van de streek Centre-Val de Loire staan op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en zullen indruk maken op heel je gezin.

Culinaire specialiteiten en natuur: welkom op een camping in Centre-Val de Loire

Dankzij al de diensten van onze luxe campings kun jij heerlijk ontspannen: een waterpark met glijbaan, wellnessruimtes, restaurants... Midden in de bossen van de Loire of in de typische stadjes van Centre-Val de Loire kun je een aantal heerlijke wijnen proeven. Maak kennis met de plaatselijke wijngaarden en probeer de zoete specialiteiten uit de streek: pithiviers (amandeltaart), cotignac (kweepeergelei) en forestines (hazelnoten/amandelpralinés) zoveel je maar wilt!

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie