Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Regio's

Campings in de Aquitaine

Maak kennis met onze campings in de Aquitaine streek.

De Aquitaine streek is de derde regio van Frankrijk qua oppervlakte en telt vijf departementen: de Dordogne, de Gironde, Les Landes, de…

Een camping van Le French Time in de Aquitaine

Het zachte klimaat in de Aquitaine is ideaal voor een campingvakantie. De Aquitaine biedt een uitgestrekt kustgebied van 250 kilometer. De fijne zandstranden, duinen en de oceaan nodigen je uit voor watersporten en wandelingen in de natuur. Van de Médoc tot de kust van Baskenland vind je verschillende natuurreservaten met nog ongerepte flora en fauna.

Liefhebbers van berglandschap kunnen in het zuiden van de Aquitaine genieten van de Pyreneeën. De dalen in het Baskenland en de Béarn, met elk hun eigen karakter, bieden bij elke bocht een fantastisch uitzicht op een ongerepte en beschermde natuur. Prachtig om zowel ‘s zomers als ‘s winters te bezoeken.

Een van de mooiste manieren waarop de mens het natuurlijke landschap heeft ingericht is door middel van wijngaarden. De Aquitaine streek is al eeuwenlang een van de meest bekende wijngebieden van Frankrijk. Naast de goede wijn wordt er voor de culinaire specialiteiten ook gebruikgemaakt van de rijkdommen uit de streek. De streekproducten maken van de Aquitaine dan ook een van de meest bekende gebieden van Frankrijk.

Tussen deze fantastische natuurgebieden, langs de kust, in de bergen of de bossen, ligt er altijd wel een camping in de Aquitaine die je graag welkom heet voor een vakantie in de natuur.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie