Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Departementen

Campings in de Yonne

Een Bourgondische vakantie, lijkt het je wat? Bekijk dan onze selectie aan campings in de Yonne en reserveer een staanplaats, stacaravan of originele accommodatie. 

Kamperen in de Yonne: een natuurvakantie op het programma

Staat bijtanken in de natuur ook tijdens jouw vakantie centraal? Door te kiezen voor een camping in de Bourgogne-Franche-Comté ben je op de juiste plek om te genieten van de natuur: bijzondere bossen, uitgestrekte wijngaarden, wandelpaden tussen het kreupelhout en rivieren door het platteland... Het is een veelbelovend recreatiegebied! Om er een goede indruk van te krijgen kun je naar Regionaal Natuurpark Morvan, de rotsen van Saussois of de marais d’Andryes.

Auxerre, Avallon, Sens...: op zoek naar de steden van de Yonne

Door te reserveren op een camping vlak bij Auxerre zit je op de eerste rij om de rijkdommen van deze stad te ontdekken: het Canal du Nivernais, de oude abdij Saint-Germain, de straten van het historische centrum... Liefhebber van Franse literatuur? Breng dan een bezoekje aan het geboortehuis van Colette, in Saint-Sauveur-en-Puisaye.

Je zult smelten voor de culinaire specialiteiten van de Yonne!

Zin in iets lekkers? Dat komt goed uit, want je verblijft hier in een streek vol heerlijke producten. Liefhebbers van de Franse gastronomie kunnen hun smaakpapillen prikkelen met de bekende slakken uit Bourgondië, gebakken met knoflook en peterselie, terwijl de kinderen genieten van gougères (een soort kaassoesjes). Voor het hoofdgerecht kun je kiezen voor een ham à la chablisienne of een andouillette worst uit Chablis, voordat je een stukje soumaintain proeft: een typisch roomkaasje uit de streek.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie