Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Departementen

Campings in de Sarthe

Ben je op zoek naar een bestemming met een combinatie van unieke natuur, sportieve parcoursen en cultureel erfgoed? Le French Time heeft het allemaal! Door te kiezen voor een campingvakantie in de…

Kamperen in de Pays de la Loire: ontdek de bezienswaardigheden van de Sarthe

[Translate to Néerlandais:]

Wist je dat? De Sarthe telt niet minder dan 280 toeristische trekpleisters. Met alle rondleidingen door kastelen of musea, wandelingen door prachtige tuinen en bezoekjes aan abdijen of kathedralen heb je genoeg te doen tijdens je campingvakantie in de Pays de la Loire. Een van de meest bekende monumenten is het kasteel van Le Lude, aan de rand van de Anjou, maar ook het historische centrum van La Ferté-Bernard en het Manoir de la Cour. Heb je gekozen voor een camping vlak bij Le Mans? Bezoek de Cité Plantagenêt en de Saint-Julien kathedraal!

Van de 24 uur van Le Mans tot de wandelpaden van de Sarthe: een echte sportieve vakantie

Staat sporten voor jou centraal tijdens je vakantie? Dan is de Sarthe jouw ideale bestemming... Op een camping vlak bij de kastelen van de Loirestreek kun je kennismaken of vorderen met een groot aantal sporten.  Bij de watersportcentra van La Suze, La Monnerie of La Gèmerie vind je verhuur van kajaks, kano’s en stand-up-paddles.  Zoek je het liever hogerop? Ga dan naar het klimbos Tepacap. Liefhebbers van natuurwandelingen kunnen kiezen uit wandelen, paardrijden of fietsen over de paden van de Sarthe. Fan van mechanische sporten? Het museum over de 24 uur van Le Mans heet je welkom!

Smakelijke uitstapjes in de Sarthe

Iedereen weet: van bezoekjes aan monumenten en buitensporten krijg je trek... Gelukkig kun je rekenen op de culinaire specialiteiten van de Sarthe om bij te tanken en samen met je gezin of vrienden van alles te proeven. Om te beginnen de bekende rillettes uit Le Mans, die al sinds de middeleeuwen in de streek worden gemaakt, of de bekende marmite sarthoise, een stoofpotje met kip, haas en groenten. En om je maaltijd met iets zoets af te sluiten, kun je zandkoekjes uit Sablé-sur-Sarthe proeven. Deze koekjes met eenvoudig recept zijn onweerstaanbaar lekker.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie