Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Departementen

Campings in Manche

De ongerepte kust, de vriendelijke steden, de bekende monumenten... Laat je verrassen door het unieke karakter van Manche! Ben je op zoek naar een huuraccommodatie of staanplaats voor je komende…

Een campingvakantie in Manche: zee en strand binnen handbereik

Departement Manche, met een duidelijk maritiem karakter, telt meer dan 350 kilometer aan kustgebied. Van de Baie des Veys tot de Mont-Saint-Michel vind je een diversiteit aan stranden: steile rotsen, door de wind geslagen duinen, keien of fijn zand... Het afwisselende en krachtige landschap trekt alle liefhebbers van zilte lucht. Het is duidelijk: alles draait hier om de zee! Na een paar dagen op een camping in Normandië ontdek je het zelf.

Kamperen in Normandië: de trekpleisters van Manche

Het platteland is net zo aantrekkelijk en je moet zeker ook een kijkje nemen in de steden van Normandië. Om te beginnen de vriendelijke steden van Manche, die je kunt ontdekken tijdens je verblijf op een camping bij Granville of een camping bij Cherbourg. Ideale vertrekpunten om uitstapjes te maken naar Coutances, Saint-Vaast-la-Hougue en Avranches. Als je ook buiten de kustpaden wilt wandelen kun je een kijkje nemen in het Viredal en de Cotentin voor een aantal prachtige tochten in hartje natuur. Vind je geschiedenis leuker? Reserveer dan een camping vlak bij de D-Day stranden  om even stil te staan bij de oorlogsmonumenten.

De Mont-Saint-Michel: een must tijdens je vakantie in Manche

Je kunt het haast niet hebben over departement Manche zonder te praten over de meest bekende schat: de Mont-Saint-Michel, een wereldwijd bekende rots, die ook wel het Wonder van het Westen wordt genoemd. Dit monument, op de werelderfgoedlijst van UNESCO, is een van de meest bezochte monumenten van Frankrijk. Om er uitgebreid van te genieten en uitstapjes te maken in de baai kun je kiezen voor een camping vlak bij de Mont-Saint-Michel.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie