Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Departementen

Campings in de Isère

Stop! Je hoeft niet verder te zoeken! De toppen met schitterend uitzicht, de vlaktes en valleien met unieke natuur en steden met een vriendelijke sfeer: de Isère is dé bestemming bij uitstek voor je…

Campingvakantie: op zoek naar de bijzondere natuurgebieden van de Isère

Rugzak, stevige schoenen, waterfles... Ben je klaar voor vertrek? Een camping in de Auvergne-Rhône-Alpes is het ideale vertrekpunt om de talloze natuurpareltjes in de Isère te ontdekken. Hou je van grotten? Ga dan naar de Trou qui Souffle, de grotten van La Balme of de grot van Bournillon. Vervolg je tocht met een wandeling tot de Gorges du Bruyant, het Lac de Crozet of het Coulmesmassief.

Op zoek naar de steden en dorpen van de Isère

Een campingvakantie in de Alpen is ook dé gelegenheid om een kijkje te nemen bij Crémieu, een middeleeuws pareltje, in Saint-Antoine-l’Abbaye, dat op de lijst van Mooiste Dorpen van Frankrijk staat, maar ook Pont-en-Royans, met verrassende “hangende” huizen. Heb je gekozen voor een camping vlak bij Bourg-d’Oisans, een camping in de buurt van Grenoble of in de omgeving van Saint-Pierre-de-Chartreuse? Je verblijf is het moment bij uitstek om een duik te nemen in de steden van de Isère en te genieten van het aangename leventje.

Duizend-en-één streekproducten van de Isère

Het is een feit: de streekproducten en specialiteiten uit de Isère hebben inmiddels ook buiten de streek veel bekendheid. De reden? Authentieke gerechten met verfijnde producten waar jong en oud van smullen. Om je hiervan te overtuigen kun je murçon proeven, een worstje met anijs uit de velden van de streek of met noten uit Grenoble. Bij de kaasboer kun je kiezen uit een stukje Saint-Marcellin of blauwe kaas uit Vercors-Sassenage.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie