Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Departementen

Campings in de Haute-Vienne

Wil je van je vakantie gebruikmaken om het culturele en natuurlijke erfgoed van Frankrijk te ontdekken? Reserveer dan nu een plekje op een van onze campings in de Haute-Vienne en ga op zoek naar de…

Een campingvakantie in de Haute-Vienne: natuurgebieden die je moet zien

Moet je even bijtanken? De Haute-Vienne bezit een rijk natuurlijk erfgoed dat je tijdens je campingvakantie in de regio Nouvelle-Aquitaine kunt ontdekken. Begin vast met plannen van een wandeling bij het Lac de Vassivière, geniet van sporten op het plateau de Millevaches en ga op zoek naar de schatten in de Périgord-Limousin. Heb je gekozen voor een camping vlak bij Limoges? Kies dan voor een wandeling langs de Vienne, via de lustocht Boucle de la Porcelaine!

Van Limoges tot Bellac: een cultureel parcours in de Haute-Vienne

Na volop te hebben genoten van dit natuurlijke recreatiegebied kun je de steden en dorpen van de Haute-Vienne induiken. Begin met een bezoekje aan de verschillende wijken in het centrum van Limoges voordat je verder reist richting Eymoutiers, Saint-Léonard-de-Noblat, Saint-Pardoux-le-Lac of het prachtige stadje Bellac. Met alle religieuze gebouwen, middeleeuwse gevels en bijzondere monumenten weet je niet meer waar je moet kijken!

Zin in iets lekkers? Ontdek de culinaire specialiteiten van de Haute-Vienne

De Haute-Vienne heeft een schitterend landschap, steden met uniek erfgoed en talloze plekken waar je je favoriete sport kunt beoefenen. Maar de streek biedt ook een rijk aanbod van lokale producten en smakelijke recepten. Tijdens je campingvakantie in de Haute-Vienne kun je een heerlijke aardappelpaté proeven, een entrecôte van rundvlees uit de Limousin of bloedworst met kastanje. Als je voor het dessert niet genoeg hebt aan de appels en kastanjes uit de streek kun je altijd nog kiezen voor de macarons uit Le Dorat, marsepein uit Saint-Léonard of trépaïs (gebakje met kastanje- en chocolademousse). Miam!

 

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie