Les Castels et Sites & Paysagesgaan samen verder als Le French Time
Data selecteren
7 dag(en)
Departementen en steden

Campings Vallon-Pont-d'Arc

Tijdens je campingvakantie in Vallon-Pont-d'Arc verblijf je in een weelderige natuur, in een van de mooiste streken van Frankrijk. Kom samen met je partner, je gezin of vrienden vanuit een camping van Le French Time ontdekken wat de Ardèche allemaal te bieden heeft. Kies je voor raften door een ongerepte canyon, een bezoek aan de Grotte Chauvet of luieren aan het zwembad? 

Vanaf
96,60
Van 19 jun - 26 jun
Vanaf
112,00
Van 23 sep - 30 sep
Pluspunten
  • Vlak bij de Gorges de l’Ardèche
  • De stacaravans met eigen Spa
  • Het restaurant met specialiteiten uit de streek
Bekijken
Vanaf
406,00
Van 01 mei - 08 mei

Een onvergetelijke campingvakantie bij Vallon-Pont-d'Arc

Verblijf op een natuurcamping vlak bij Vallon-Pont-d'Arc en laat de Ardèche je verrassen met zijn mooiste parels. Bewonder de Pont d'Arc, een prachtige natuurlijke boog in de rotsen, waar ook de bekende Gorges de l'Ardèche beginnen. Vanuit een camping van Le French Time met eigenaren die trots zijn op hun geliefde streek kun je te voet, met een SUP of bootje het Natuurreservaat van de Gorges de l'Ardèche ontdekken, een gebied dat sinds 1980 beschermd is, waar schitterende mediterrane flora en fauna te vinden is. 

Kamperen in Vallon-Pont-d'Arc: een streek met natuur en cultuur

Vanuit een camping vlak bij Vallon-Pont-d'Arc kun je het iedereen naar de zin maken. Welkom in deze haven van rust die al sinds de prehistorie mensen trekt. Reis door de eeuwen heen langs de muurschilderingen van onze voorouders en ontdek in de Grotte Chauvet hoe hun dagelijks leven eruit zag, of bekijk de ondergrondse kathedraal van de Aven d'Orgnac. Rondom de camping loopt het over van prachtige plekjes waar je van alles kunt ontdekken. Bezoek het middeleeuwse dorp Lagorce via het botanische pad of ontdek de kracht van de natuur in het Musée de la Magnanerie.

Een verblijf op een familiecamping in Vallon-Pont-d'Arc

Op een luxe camping in de Ardèche kan heel je gezin volop genieten. Sluit je ogen en stel je voor... Jij zit op het terras van het restaurant met een kopje koffie, de kinderen zijn al lekker aan het spelen in het waterpark van de camping terwijl je partner zich uitleeft in de fitnessruimte. Na een lunch in je tent of chalet kun je heel de club meenemen voor een kanotocht door de Gorges de l'Ardèche, een bezoekje aan een lokale boerenmarkt of een ambachtsatelier.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie