Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Departementen en steden

Campings Nice

En wat nu als een camping in de buurt van Nice van jouw vakantie een haven van rust maakt? Dat is wat de campings van Le French Time je beloven! Verblijf op steenworp afstand van de Middellandse Zee…

Zon en ontspanning op een natuurcamping vlak bij Nice

Kom heerlijk uitrusten onder de pijnbomen, aan een helderblauwe zee, op een camping vlak bij Nice. Deze stad kijkt uit op de Baie des Anges en heeft een microklimaat, dankzij de heuvels die de wind tegenhouden. Een vakantie op een van onze natuurcampings bij Nice is de garantie van een rustgevend verblijf, midden in een ongerepte natuur. Geniet van de verschillende blauwtinten onderaan de rotsen of leg je handdoekje neer op een van de zandstranden... De vakantie kan beginnen! Ben je eerder sportief? Kies dan uit het ruime aanbod van water- of luchtsporten.

Een vakantie in Nice op een luxe camping

Een aantal campings van Le French Time bieden comfortabele staanplaatsen en accommodaties, omringd door luxe faciliteiten: sportterreinen, zwembad, Spa, restaurants... Hier krijg je elke dag het gevoel op een kasteel te verblijven, terwijl je geniet van de rust en het fantastische Zuid-Franse landschap. Tussen land en bergen is de economische hoofdstad van de Côte d'Azur ook het uitgangspunt voor mensen die houden van mooie dingen: parfums in Grasse, auto's en jachtschepen in Monaco of designerkleding in Cannes.

Cultuur snuiven tijdens je verblijf op een camping bij Nice

Duik in de Franse geschiedenis en cultuur tijdens een campingvakantie in de buurt van Nice. Grensstad Nice heeft de eeuwen doorstaan en uit elke periode prachtige monumenten weten te bewaren. Bezoek de archeologische crypte (op de lijst van historische monumenten), herleef de Griekse en Romeinse tijdperken van de stad, ontdek de ruïnes van de middeleeuwse vesting en de kleurrijke huizen in het oude centrum. Nice is ook een levendige stad met heel het jaar door talloze concerten, festivals en culturele evenementen. 

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie