Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Departementen

Campings in de Vendée

De vakantie komt eraan en je bent op zoek naar een bestemming tussen land en zee? Reserveer dan via Le French Time een camping in de Vendée. Deze streek biedt een divers landschap. Kustgebied, moeras, eilandjes... Laat je verrassen door de Vendée. 

Bereid je maar vast voor op een onvergetelijke tijd op een camping in de Vendée! 

 

">

De vakantie komt eraan en je bent op zoek naar een bestemming tussen land en zee? Reserveer dan via Le French Time een camping in de Vendée. Deze streek biedt een divers landschap. Kustgebied, moeras,…

Ontdek de cultuur en het erfgoed van de streek Vendée

In de Vendée vind je talloze getuigen uit het verleden. Van de prehistorie tot de oorlogen uit de Vendée ontdek je hier een aantal unieke plekken. Hou je van de Middeleeuwen en de Renaissance? Laat je dan verrassen door de Prieuré de Grammont in Saint-Prouant het kasteel van Apremont.

Ga een dagje naar de Puy du Fou en geniet van een unieke bezoekerservaring door de geschiedenis van Frankrijk en de Vendée. De voorstellingen van dit park zijn geschikt voor alle leeftijden. De kinderen zullen het fantastisch vinden! 

De "Marais breton-vendéen" strekt zich uit over een gebied van 45.000 ha, met adembenemende landschappen. De grachten en moerassen vormen een prachtig beeld. Wist je dat de polders uit dit gebied uniek zijn in Frankrijk? Genoeg voor mooie vakantieherinneringen. 

 

In de Vendée kun je van de Atlantische Oceaan genieten in het stadje Les Sables d’Olonne

Strand is hét ingrediënt voor een echte vakantie. De streek Vendée is dan ook de bestemming bij uitstek om lekker bij te tanken aan zee. Langs de 140 km aan stranden weten we zeker dat je een heerlijk plekje zult vinden. 

Ken je Les Sables d’Olonne? Deze badplaats, het legendarische vertrekpunt van de Vendée Globe zeilwedstrijd, staat bekend om het fijne zandstrand. Het is dé plek om je koffers te droppen voor een weekendje met vrienden of een vakantie op een camping in de Pays de la Loire. Kom lekker uitwaaien langs de kustpaden. Er zijn talloze watersporten te vinden. Zeilen, zwemmen, duiken... De keuze is aan jou! 

 

Een campingvakantie: ideaal om de specialiteiten uit de Vendée te proeven

De Vendée biedt een aantal heerlijke zeeproducten. Je vindt er ook typische streekgerechten. “Mogettes” (witte bonen), ham en préfou (stokbrood met knoflook en boter) zijn het proberen waard. Liefhebbers van zoet kunnen niet naar huis zonder een brioche, “gâche” of beignet te hebben geproefd. 

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie