Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Departementen

Campings in de Gers

Beleef een campingvakantie in de Gers om het prachtige Zuid-West Frankrijk te ontdekken, midden in een authentieke natuur. Le French Time biedt je een selectie van de mooiste campings in het…

Een campingvakantie in de Gers: hier staat de natuur centraal

[Translate to Néerlandais:]

Departement Gers, met de gelijknamige rivier, heeft een authentiek natuurlandschap weten te bewaren. Deze streek van cultuur en vakkennis is al duizenden jaren aantrekkelijk vanwege de ongelofelijke flora en fauna die er te vinden is. Geniet van vakantie op een prachtige camping waar de natuur centraal staat. Onze campings liggen dan ook in de buurt van ongerepte natuurgebieden. Wandel door de "Vallée et des Coteaux de la Lauze", een Natura 2000 gebied, en ontdek een unieke, kleurrijke biodiversiteit. 

Een camping in de Gers voor een reis door de geschiedenis

Tijdens je campingvakantie in de Gers kun je samen met je gezin een reis door de tijd maken. Wandel in de voetsporen van D'Artagnan in Auch of over de Pont de l'Artigue, een brug die meer dan 800 jaar geleden door de Romeinen werd gebouwd. Ontdek de Middeleeuwen en de krachtige oorlogswapens uit die tijd in het vestingplaatsje Larressingle en het Camp de Siège Médiéval. Vanuit een camping in de Gers kun je de Sint Jakobsroute bewandelen: Montréal, Nogaro, Aire-sur-l'Adour... Elk dorp heeft wel een kloosterkerk, abdij of indrukwekkende kathedraal.

Beleef een gezinsvakantie in de Gers

Kies voor een camping in de Gers om tijd met je gezin door te brengen, rondom sport, cultuur of natuur. Langs de talloze meren, visvijvers en plassen kun je fietsen of paardrijden, maar ook zwemmen, luieren en watersporten. Via een tochtje op rivier de Baïse kun je de Gers op een hele andere manier ontdekken. Maak onvergetelijke vakantieherinneringen op de wandelpaden van de Gers of in een van de restaurants waar je floc de Gascogne (aperitiefje), Armagnac (digestief) en ganzenlever kunt proeven.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie