Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Departementen en steden

Campings Honfleur

Kies voor een camping in de buurt van Honfleur voor een rustgevende vakantie, met zorgzame campingeigenaren, op een locatie midden in de natuur. Normandië, en dan om precies te zijn de Calvados, heet…

Kamperen vlak bij Honfleur: authentiek Normandië

Reserveer op een camping vlak bij Honfleur en ontdek alle rijkdommen van de streek Normandië. Tussen land en zee verrast Honfleur je met een uniek landschap, maar ook de haven die in heel Europa bekend is. Het zeestadje, met kleurrijke vakwerkershuizen en leien daken die de tijd hebben doorstaan, nodigt je uit om heerlijk rond te struinen en weg te dromen. De prachtige straatjes van het centrum die talloze kunstenaars inspireerden, de plezierhaven van het Vieux-Bassin omringd door restaurantjes met heerlijke specialiteiten... Kijk goed rond, want dit is jouw vakantiebestemming! 

Een campingvakantie in Honfleur: verblijf aan de riviermonding

Tijdens een vakantie in een stacaravan, tent of caravan op een camping in de buurt van Honfleur verblijf je in een ongerepte natuur, op een prachtig groen platteland. Geniet van de prettige sfeer in de stad en de eeuwenoude tuinen met speelvelden of duik het prachtige, groene achterland in. Naturospace, de grootste tropische vlinderserre van Frankrijk, is leuk voor jong en oud. Als zand, golven en zon voor jou samengaan met het woord camping, dan ben je hier aan het juiste adres: het strand van Honfleur ligt een paar kilometer verderop. Luieren, vliegeren of zandkastelen bouwen, het kan allemaal op dit strand met het "Pavillon Bleu" (Blauwe Vlag) label.

Een verblijf op de camping bij Honfleur: geschiedenis en cultuur

Berville-sur-Mer met zijn bekende Esplanade de la Liberté, Saint-Sulpice-de-Grimbouville en zijn middeleeuwse huis, maar ook het glas-in-loodwerk van de Saint-Hilier kerk in Beuzeville... Stap op je fiets en ga op zoek naar de kastelen en kerken in de omgeving. Stop bij een van de enthousiaste fruit- of wijnboeren. Door de Calvados lopen diverse fiets- en wandelpaden. Festivals, dorpsfeesten, concerten, markten... Ook 's avonds kun je volop genieten, in Honfleur of bij de animaties op de camping.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie