Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Departementen en steden

Campings Carcassonne

Een camping in Carcassonne? Bij het horen van de naam van deze stad alléén al denk je aan een vakantie met zon en uitstapjes! Reserveer op een camping van Le French Time, vlak bij het hart van de Aude…

Verblijf op een camping vlak bij Carcassonne

Carcassonne ligt tussen twee wegen die al duizenden jaren worden gebruikt, halverwege de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee, maar ook vlak bij de Pyreneën en het Centraal Massief. Ontdek de geschiedenis van deze middeleeuwse stad met wijken uit de Gallo-Romeinse tijd. Wandel langs de ruïnes van eeuwenoude kastelen en door de schilderachtige straatjes van het centrum, op slechts een paar minuten van de camping. Je kunt kiezen voor ontspanning of cultuur snuiven op een van de natuurcampings in het hart van de streek Occitanië.

Carcassonne: cultuur snuiven vlak bij de camping

Verblijf op een camping in Carcassonne en ontdek elke dag een andere bezienswaardigheid in de streek, op minder dan een uur rijden. De omgeving heeft van alles te bieden: de Gouffre de Cabrespine, de Citadelles du Vertige (Katharenkastelen), de schat van de Montagne d'Alaric, de talloze middeleeuwse kastelen en het dierenreservaat Parc Australien.
Het prachtige Carcassonne, een stad van kunst en cultuur, biedt een rijk programma aan concerten, voorstellingen en toneelstukken. Het bekende "Festival de Carcassonne" is al 10 jaar elke zomer een populair evenement bij toeristen en lokale inwoners. Wil je graag een leuke avond zonder dat je de camping af hoeft? Kies dan voor een van onze campings met animaties, vlak bij Carcassonne.

Prikkel al je zintuigen op een camping bij Carcassonne

Een campingvakantie in Carcassonne belooft je niet alleen een ontspannen verblijf in een prachtige omgeving, maar ook de gelegenheid om specialiteiten uit de streek te proeven. Ontdek de nabijgelegen wijngaarden en het werk van wijnboeren met passie voor hun streek: Malepère, Limoux, Cabardès, Fitou, Corbières... Er is voor ieder wat wils. 
Rondom de camping kun je ook kiezen uit allerlei sporten: mountainbiken, wandelen en speleologie, of watersporten op het Lac de la Cavayère.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie