Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Departementen

Campings in de Calvados

Welkom in het koninkrijk der appels! Met groene landschappen, een uniek cultureel erfgoed en de lekkerste culinaire specialiteiten ben je binnen de kleinste hap overtuigd! Zie je het al voor je?…

Geniet met je partner, gezin of vrienden van een onvergetelijke campingvakantie

Weet jij wat vakantie écht inhoudt? Mensen die de campings van Le French Time kennen wel! Het is nu jouw beurt om te genieten van een echte campingvakantie in Normandië: kies uit wandelen in de omgeving, proeven van de culinaire specialiteiten en ontspannen op onze luxe campings. Wedden dat je binnen de kortste keren een expert bent in vakantie vieren?

De Calvados: een streek met talloze rijkdommen

Langs de kust nodigen de prachtige badplaatsjes je uit voor een bezoek: Cabourg, Houlgate, Villers-sur-Mer, Luc-sur-Mer... Door te kiezen voor het platteland ontdek je het coulisselandschap waar de bekende Normandische wit met bruine koeien staan te grazen, dorpen met middeleeuwse centra of resten uit de Tweede Wereldoorlog, maar ook prachtige boerderijen met vakwerk. Heb je gekozen voor een camping bij de D-Day stranden of een camping in de buurt van Caen ? Het is dé gelegenheid om stil te staan bij de oorlogsmonumenten, en een bezoekje te brengen aan het Mémorial de Caen.

Een campingvakantie in de Calvados: een smakelijk parcours in het vooruitzicht

Tijdens je vakantie kun je moeilijk om de specialiteiten uit Normandië heen... En dat is goed nieuws want de gerechten en desserts die de streek zo bekend maken vallen bij iedereen in de smaak! Voor de maaltijd kun je kiezen voor een bordje andouille worst uit Vire, tripes à la mode de Caen (orgaanvlees) of verse Sint-Jakobsschelpen. Qua kaas staan de livarot, camembert, pont-l’évêque en bricquebec op de lijst van culinaire pareltjes uit de Calvados. Verblijf je op een camping bij Lisieux? Neem dan een stukje pavé d'auge kaas. Zoetekauwen kunnen volop genieten van teurgoule (een soort rijstepap), karamel met gezouten boter uit Isigny, Normandische taart... Of gewoon lekker een appel uit Normandië!

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie