Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Departementen

Campings in de Bouches-du-Rhône

De Sainte-Victoire berg beklimmen, een tukje doen in een calanque, ronddwalen door de straatjes van Aix-en-Provence of suppen op een meer? Zodra je een staanplaats of huuraccommodatie hebt…

Oeps, er zijn nog geen Le French Time-campings en accommodaties op deze bestemming.

Probeer één van onze sterrencampings in Provence-Alpes-Côte d'Azur om onuitwisbare herinneringen te creëren.

 

Het rijke natuurlijke erfgoed van de Bouches-du-Rhône

Bereid je maar vast voor want je kijkt straks je ogen uit tijdens je campingvakantie in de Provence-Alpes-Côte d’Azur... In de Bouches-du-Rhône, een lappendeken aan landschappen, vind je calanques, camargue, bergen, stranden, wandelpaden, meren of plassen en dat allemaal met de unieke charme van de Provence. Moe na al die uitstapjes? Stap dan aan boord van de “train bleu” (het blauwe treintje) bij het station van Marseille, voor een fantastische reis langs de Middellandse Zeekust, met blauwe zee en steile rotsen. Een must tijdens je verblijf!

Geniet van het Provençaalse leventje...

Na in de voetsporen van Cézanne te hebben gewandeld op de Sainte-Victoire berg kun je een kijkje nemen bij de makers van de santon-poppetjes in Aubagne of bij de olijfmolens van de Alpilles om de ambacht uit de Provence te ontdekken. Breng ook een bezoekje aan de markten in de steden en dorpen van de streek en speel jeu-de-boules tijdens het aperitief. Heb je gekozen voor een camping in Tarascon? Dan zit je op de eerste rij om het bekende kasteel te ontdekken!

Geniet van de specialiteiten uit de Bouches-du-Rhône

Heb je trek gekregen van al die bezoekjes aan het natuurlijke en culturele erfgoed van de Bouches-du-Rhône? Dat komt goed uit want je vindt er een ruim aanbod van streekproducten, waarvan de een nog lekkerder dan de ander. Proef bij het aperitief wat anchoïade voor op een toastje voordat je geniet van een heerlijke bouillabaisse, een aardappel-visschotel of gebakken mosselen. Sluit af met iets zoets, zoals navettes (koekjes met oranjebloesem).

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie