Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Bestemmingen

Campings aan de Côte d'Azur

Op een camping van Le French Time aan de Côte d'Azur hoor je de geluiden van een aangename vakantie: zingende krekels, de golven, de meeuwen... Sluit je ogen en laat de Zuid-Franse natuur je verblijf…

Talloze uitstapjes vanuit een camping aan de Côte d'Azur

De badplaatsjes en de typische dorpjes langs de kust van de Middellandse Zee nodigen je uit voor een campingvakantie om heerlijk bij te tanken. Struin langs de kraampjes met kleurrijke groenten van de Provençaalse markten, wandel over de paden van het Parc des Calanques en stop bij een van de indrukwekkende rotsen langs de weg naar Cassis om van het uitzicht te genieten: de zee en bootjes, zo ver je maar kunt kijken. Alles wat de natuur van de Côte d'Azur te bieden heeft ligt vlak bij een van de luxe of natuurcampings van Le French Time.

Ervaar de streek vanuit een camping aan de Côte d'Azur

Vanuit een camping aan de Côte d'Azur worden al je zintuigen geprikkeld: geniet van heerlijke geuren in Grasse, ontdek alle geheimen over het maken van parfum, wandel door de lavendelvelden en vlak bij de stranden waar je een glamour gevoel krijgt op de bekende boulevard Croisette. Steden als Cannes, Antibes en Nice zijn ontzettend populair, ook bij bekende filmsterren. Bezoek het grootste filmfestival ter wereld, op slechts een paar minuten van de camping, of kies voor de zomerse concerten en festivals.

Vakantie aan de Côte d'Azur: een camping voor heel het gezin

Maak van je campingvakantie aan de Côte d'Azur gebruik om heerlijk te genieten met je gezin. Jong en oud kunnen de geschiedenis van de streek ontdekken bij de torens van Château d'If of vanaf de Trofee van de Alpen in La Turbie. Breng een bezoekje aan zeepark Marineland of maak een boottochtje naar het eilandje Sainte-Marguerite. Sluit de dag af met een picknick op het strand bij zonsondergang of een laatste duik in het zwembad van de camping.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie