Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Bestemmingen

Campings met toegang tot het strand

Camping en strand horen gewoon bij elkaar als je op vakantie gaat, toch? Als voor jou het strand ook de basis van je campingvakantie is, reserveer dan op een camping van Le French Time, voor een…

Een campingvakantie vlak bij het strand

Le French Time heeft wat je zoekt als je houdt van een duik in de zee of de oceaan, nog voordat je gaat ontbijten! In je eigen tentje of in een comfortabele accommodatie op onze campings verblijf je op slechts een paar meter van het strand en die heerlijke, ontspannen sfeer. Aan een meer, de zee of de oceaan: kies een camping met directe toegang tot het strand of op minder dan 10 minuten lopen. Wil je een plaats met zicht op zee? Vraag het ons gerust!

Een camping aan het strand: een unieke sfeer

Op een luxe of natuurcamping aan het water staat het strand centraal bij de animaties, concerten en sportactiviteiten: beachvolleybalwedstrijden, etentjes aan het water, paardrijtochten bij zonsondergang, kano- of SUPlessen... Luieren is de favoriete sport van kampeerders, en wat is nu een betere plek dan het strand om dit te doen?
Terwijl jij lekker uitrust op het strand kan de rest van je gezin of je vriendengroep gebruikmaken van de faciliteiten op de camping: zwembad, restaurants, speelterreinen en sportterreinen.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie