Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Bestemmingen

Campings in Noord-Oost Frankrijk

Ontdek het noordoosten van Frankrijk op een camping midden in de natuur. Laat het gezegde “geluk ligt in een klein hoekje” je inspireren en kies voor een camping van Le French Time, waar luxe, natuur…

Een camping in het noordoosten van Frankrijk: rust en ontspanning

Op al onze campings in het noordoosten van Frankrijk kun je genieten van vakantie in de natuur. Ontdek het groene landschap, de ongerepte gebieden en het unieke erfgoed in dit deel van Frankrijk. Van de Lorraine tot de Dauphiné kun je heerlijk uitwaaien op dit prachtige platteland, omringd met bergen en vlak bij grote steden als Reims, Nancy, Straatsburg of Dijon. In het noordoosten van Frankrijk beloven onze campings op het platteland of aan het meer je een heerlijke gezinsvakantie, midden in de natuur.

Verblijf op een familiecamping en ontdek de bergen in het noordoosten van Frankrijk

Trek samen met je gezin of met vrienden door de meren en bossen van de Vogezen. Reis door tot de Elzasvlakte en neem de bekende “wijnroute” die de prachtige dorpjes van de streek met elkaar verbindt. Je kunt elke dag kiezen uit ontspannen op de camping en fantastische uitstapjes maken in de omgeving.

De toppen en bergpassen van de Vogezen leiden je van de Lorraine naar de Elzas. Wat verderop kun je Duitsland, Luxemburg of Zwitserland bezoeken. Het glooiende landschap van de Jura en de culinaire specialiteiten van de Bourgogne geven kleur aan je vakantie.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie