Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Toeristische bezienswaardigheden

Campings in de Pyreneeën

De Pyreneeën beloven je een verrassende, levendige en ontspannen campingvakantie. Beleef samen met je vrienden of gezinsleden een onvergetelijk verblijf op een van de campings van Le French Time en…

Een camping in de Pyreneeën voor een duik in de natuur

De Pyreneeën bieden een ideale vakantiebestemming voor mensen die op zoek zijn naar een natuurcamping, omringd door unieke flora en fauna, maar dan wel met het comfort van uitstekende faciliteiten. Direct bij het ontbijt word je al omhuld door de stilte van de omgeving. De indrukwekkende Pyreneeën, die een natuurlijke grens vormen, laten je zien hoe krachtig de natuur eigenlijk is. Of je nu kiest voor een staanplaats op een camping in de Hautes-Pyrénées, een gîte in de Pyrénées-Orientales of een chalet in de Pyrénées-Atlantiques, laat je verrassen door de bergen en kom heerlijk bijtanken.

De Pyreneeën: geschikt voor elk type campingvakantie

De bergketen van de Pyreneeën is 430 kilometer lang en telt drie Nationale Natuurparken, Regionale Natuurparken en talloze natuurreservaten. Maak van de tochten met gids gebruik om kennis te maken met beren uit de Pyreneeën, steenarenden of zelfs een marmottenfamilie. Wandel tot de warme bronnen van Prats-Balaguer of ga kanoën op het meer van Bious-Artigues. Zoek je het liever hogerop? Klim dan tot het sterrenobservatorium van de Pic du Midi, op meer dan 2865 meter hoogte, of kies ervoor om bij de eerste sneeuwval te gaan skiën in skioord Granvalira.

Een gezinsvakantie op een camping in de Pyreneeën

Neem je gezin mee naar een luxe camping in de Pyreneeën en geniet samen van allerlei activiteiten. Ervaar de passie van bedevaartgangers in Lourdes, bezoek de grotten van Bétharram of speel riddertje in een van de talloze Katharenkastelen. De witte zandstranden van Collioure nodigen je uit voor urenlang luieren en zandkastelen bouwen. Jong en oud kunnen op een luxe camping in de Pyreneeën genieten van het waterpark en de speelterreinen.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie