Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Toeristische bezienswaardigheden

Campings in de Provence

Reserveer op een camping in de Provence voor een rustgevende vakantie in een prachtige streek waar een Zuid-Franse sfeer hangt. Met je partner, je gezin of vrienden beleef je een onvergetelijk…

Vanaf
84,00
Van 01 okt - 08 okt
Vanaf
63,00
Van 17 sep - 24 sep

Een campingvakantie midden in de natuur van de Provence

In de Provence kun je genieten van een rustgevende campingvakantie. Duik in de schilderachtige en vriendelijke streek van Franse schrijver Marcel Pagnol. Kleurrijke landschappen, een zingend accent en de bekende heuvels: je vindt het allemaal vlak bij de camping. De Provence telt ook een aantal bergmassieven, die min of meer dicht begroeid zijn. Wandel door de lage Alpen, ontdek de bekende calanques langs de kust of kies voor een mountainbiketocht door het Mauresgebergte. Vanaf de kustwegen langs de Franse rivièra, tussen Nice en Menton, is het uitzicht werkelijk fantastisch.

Een vakantie vol uitstapjes op een camping in de Provence

Vanuit een camping in de Provence kun je kiezen uit een ruim aanbod van uistapjes. Ontdek het landschap dat door Van Gogh en Cézanne werd geschilderd om de stilte van de Montagne Sainte-Victorire te begrijpen, of de sfeer van de betoverende sterrennachten. De Provence vanuit een camping ontdekken betekent ook: rondstruinen langs de oude haven van Marseille, het Matisse museum in Nice bezoeken of lunchen in Avignon; de Pausenstad telt ook een aantal unieke wijngaarden. De stad Grasse verrast je met de meest bekende geuren, en de westerse geschiedenis van parfum.

Kamperen in de Provence: Zuid-Franse culinaire specialiteiten

De warme sfeer die zo typisch is voor de Provence geeft kleur aan jouw campingvakantie. Zonovergoten groenten in onze restaurants, een typisch anijsdrankje aan het zwembad terwijl de kinderen op de pentagliss glijbaan spelen: vakantie in de Provence staat ook voor ontspanning en lekker niets doen. De stranden van de Côte d'Azur liggen op een paar kilometer van de camping.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie