Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Bestemmingen

Campings bij een rivier of meer

Ben je voor je komende vakantie op zoek naar een unieke plek? Maak van je vrije tijd gebruik om te genieten van natuur. Ontdek samen met je gezin of met vrienden de uitgestrekte natuurgebieden. Bossen en bergen heten je welkom om hun rijkdommen te komen ontdekken.

 

Wat is er beter dan een camping aan een rivier of meer om heerlijk bij te tanken in de natuur?

">

Ben je voor je komende vakantie op zoek naar een unieke plek? Maak van je vrije tijd gebruik om te genieten van natuur. Ontdek samen met je gezin of met vrienden de uitgestrekte natuurgebieden. Bossen…

Vanaf
210,00
Van 01 okt - 08 okt

Voor een vakantie in de natuur: een camping aan het meer

Maak van je vakantie een avontuur. Een week of twee in de natuur verblijven, ver weg van de drukte en de dagelijkse sleur, dat is pas een ervaring! De prachtige natuur en het water vlakbij vormen een ideale vakantieomgeving voor gezinnen.

De kalmte die rondom de oevers van een meer of een zacht kabbelend riviertje heerst is ideaal om volledig te ontspannen. Doel van een camping aan het meer: zorgen dat jij weer helemaal op kunt laden.

Talloze activiteiten langs meren en rivieren

Maak van je verblijf op een natuurcamping gebruik om kennis te maken met nieuwe sporten en activiteiten te beoefenen waar je normaal gesproken geen tijd voor hebt. Langs de rivieren en op de meren zijn een groot aantal watersporten te vinden. Probeer waterskiën, canyoning of wakeboarden. Kippenvel verzekerd voor liefhebbers van extreme sporten. Kies je liever voor een rustige activiteit, om lekker te ontspannen? Vissen en wandelen zijn  ideale activiteiten om uit te waaien en te genieten van een fantastisch uitzicht.

Een vakantie op maat op een camping aan de rivier

Als je gewoon wilt uitrusten en tijdens het luieren de heerlijke plattelandsgeuren wilt opsnuiven, dan bieden de campings van Le French Time talloze mogelijkheden voor accommodaties waar je je absoluut thuis zult voelen. Staanplaatsen voor tenten, cottages, stacaravans... De keuze is aan jou!

Onze teams heten je van harte welkom en staan graag voor je klaar. Ons doel: jou een zorgeloze, heerlijk ontspannen vakantie bieden. Wacht niet langer en reserveer nu een plekje op een camping aan het meer of de rivier!

 

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie