Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Activiteiten

Campings met kinderboerderij

Verras je kinderen tijdens je komende vakantie en neem ze mee naar de boerderij! Ontdek de campings van Le French Time die uitgerust zijn met een kinderboerderij en geniet met je gezin van leuke momenten en het ontdekken van dieren.

">

Verras je kinderen tijdens je komende vakantie en neem ze mee naar de boerderij! Ontdek de campings van Le French Time die uitgerust zijn met een kinderboerderij en geniet met je gezin van leuke…

Vanaf
108,00
Van 03 sep - 10 sep
Vanaf
112,00
Van 24 sep - 01 okt

Camping met kinderboerderij: ervaar het plattelandsleven

Tijdens een verblijf op een camping met kinderboerderij kun je kennismaken met natuur en platteland. Het plattelandsleventje met dieren van de boerderij is dé manier om bij te tanken. Dieren als geiten, ezels, konijnen en lama’s maken het leven zoveel aangenamer. Alles lijkt eenvoudiger en leuker wanneer je kijkt hoe kinderen met de dieren spelen. De campingeigenaren en het animatieteam dragen niet alleen hun kennis over, maar vooral hun
passie voor natuur en alle energie die je eruit kunt halen. Ze delen graag alles wat ze weten over de dieren van hun boerencamping.

 

Zo ontdek je het felle karakter van bokken en de aanhankelijkheid van dwerggeitjes die voortdurend geaaid willen worden. Je kunt ook samen met je kinderen een ezeltochtje maken voor een uniek gezinsuitstapje. Geniet in een natuurlijke en vriendelijke omgeving van een leuke activiteit voor jong en oud.

Kom bijtanken op een camping met kinderboerderij

Vakantie op de camping is vooral bedoeld om je te ontspannen en bij te tanken. Wil je gewoon lekker uitrusten in de zon of aan het water en je zomerboek uitlezen? Of ga je liever op zoek naar nieuwe activiteiten? Op een boerencamping kun je ontspannen bij het gekraai van de haan of meedoen met de talloze activiteiten die door de eigenaren of het animatieteam worden georganiseerd, rondom de thema’s boerderij en dieren.


Waar je ook voor kiest, je vindt het op een camping met kinderboerderij. Beleef een heerlijke tijd met je gezin, in een fantastische omgeving, ver weg van de stad en de dagelijkse sleur.


Bekijk onze aanbiedingen en neem contact met ons op om zo snel mogelijk te reserveren!

 

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie