Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Activiteiten

Campings met half pension diensten

Half pension diensten bieden je de mogelijkheid om volop te genieten van je vakantie, met keuze uit snacks, huisgemaakte gerechten en streekproducten op de campings van Le French Time. Net als bij de…

Een camping met half pension: nog meer vrijheid

Sommige vakantiegasten lopen niet echt warm voor een campingvakantie, vooral mensen die houden van geserveerde maaltijden en een uitgebreid ontbijtbuffet. Wat nou als je kiest voor een camping met half pension diensten?

Begin je dag met lekker vers stokbrood, boter, croissantjes en een bakje koffie, zonder dat je de camping af hoeft of boodschappen hoeft te doen. Op de campings met half pension diensten wordt het ontbijt, wat trouwens de belangrijkste maaltijd van de dag is, soms zelfs naar je staanplaats of huuraccommodatie gebracht.

Met je benen onder tafel op een camping met half pension

Op onze campings met half pension diensten kun je ook samen met je gezin lunchen, voor nog meer vakantieplezier. Proef de heerlijke, huisgemaakte gerechten in het restaurant of in de smaakvol ingerichte eetzaal van de camping. Je bent op zoek naar vrijheid en verse producten? Maak dan gebruik van de picknickmanden die je op de camping kunt reserveren.

Je wilt eropuit, wandelen, of de omgeving bezoeken? Je lunch kan omgezet worden in een diner op onze flexibele campings met half pension diensten. Bekijk van te voren het menu en reserveer je maaltijden, naar gelang wat je doordeweeks of tijdens het weekend van plan bent.

Vakantie op een camping met half pension: onze kwaliteitsgarantie

Op een camping met half pension diensten kun je, net als op een klassieke camping, op onze luxe campings verse streekproducten proeven. Ze worden elke dag speciaal voor jou bereid. Elke dag kun je kiezen uit lokale specialiteiten, gerechten uit de wereldkeuken of heerlijke zomerse recepten: salade met warme geitenkaas, lekkere pizza’s of vers gevangen vis. De kleur van jouw vakantie wordt ook bepaald door de menu’s van onze campings met half pension diensten.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie