Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten

Les Castels Tour 2022 : Castels Van Life

Dit jaar zullen de studenten audiovisuele media tussen juni en juli 2022 meer dan 3.000 kilometer afleggen om de Castel campings te ontdekken. Een road trip in een busje te volgen op sociale netwerken...


[Translate to Néerlandais:]

Wat is Les Castels Tour?

U de vele facetten van de Castels campings laten ontdekken: dat is de nieuwe uitdaging die wij zijn aangegaan met de lancering van Les Castels Tour, een jaarlijks evenement dat reizen en nieuwe ervaringen combineert. Elk jaar nemen wij u mee op een rondreis langs de campings van ons netwerk, om kennis te maken met hun eigenaars, de natuurgebieden waarin ze gelegen zijn en de vele activiteiten die ter plaatse te beleven zijn.


Road-trip en kamperen, de winnende combinatie

Voor de eerste editie van dit nieuwe evenement hebben we een road-trip in een busje georganiseerd waarbij een student-fotograaf van het MJM Grafic Design in Rennes en een videomaker van de Gustave Eiffel Universiteit op de Castels campings zullen halt houden. Het logboek van deze epische reis is te vinden op onze sociale netwerken : instagram een facebook. Foto's en video's laten u deze atypische reis beleven terwijl de dagen verstrijken.

[Translate to Néerlandais:]

[Translate to Néerlandais:]

Op weg met Loutipi!

Onze partner Loutipi vergezelt ons op deze eerste Castels Tour en biedt onze vanlife-stagiairs nomadische accommodatie. Het bedrijf, gevestigd in Ille-et-Vilaine in Bretagne, biedt oldtimers, omgebouwde bestelwagens en daktenten te huur aan. Voor Castels Van Life heeft Loutipi Salidou gereserveerd, een volledig uitgeruste bestelwagen uit haar vloot!


Volg ons op de netwerken!

Facebook

Instagram

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie