Sites et Paysages: natuurcampings in Frankrijk

Bij Sites et Paysages weten we maar al te goed hoe belangrijk de natuur is voor de mens. De eigenaren dragen dit dan ook al meer dan 30 jaar uit. Als eerste keten van natuurcampings voor gezinnen in Frankrijk wordt er op elke camping aandacht geschonken aan de lokale flora en fauna. Rond een vijver of meer, in de bergen, op het platteland of aan zee: hier kun je genieten van een heerlijke, ontspannen vakantie.

Sites et Paysages: pure natuurcampings

Ben je op zoek naar een campingvakantie waar de natuur centraal staat? Bekijk dan de natuurcampings van Sites et Paysages, een vijftigtal 3 tot 5 sterren campings in de mooiste gebieden van Frankrijk. Kom ver van de drukte bijtanken en leef in harmonie met de natuur. Maak kennis met lokale inwoners die passie hebben voor hun streek en enthousiaste campingeigenaren die graag alles met je willen delen. Een unieke ervaring voor fantastische vakantie-herinneringen met je partner, je gezin of met vrienden.

De eigenaren van de Site et Paysages campings zijn echte ambassadeurs van hun streek, en zijn erg betrokken bij het lokale leven. Ze willen dan ook graag hun kennis delen met hun gasten.

Betrokken natuurcampings

De kleinschalige campings van Sites et Paysages heten je welkom in de mooiste regio's van Frankrijk, in de buurt van prachtige natuurgebieden. Ter plaatse verblijf je met je gezin op campingplaatsen in hartje natuur, waarbij je gebruik kunt maken van comfortabele faciliteiten. Stacaravans, lodgetenten, boomhutten of huisjes op het water: ontdek de accommodaties in harmonie met het landschap en geniet. Op een natuurcamping vind je alle faciliteiten die je zoekt voor je gezin: zwembad, sportterreinen en grote grasvelden. Er hangt op elke camping van Sites et Paysages een prettige familiesfeer en je vindt er de kwaliteit die maakt dat je ieder jaar weer terug wilt komen. 

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie