Opening van onze campings vanaf 2 juni
Bekijken
Les Castels et Sites & Paysagesgaan samen verder als Le French Time

Les Castels: luxe campings in Frankrijk

De 4- en 5-sterren campings van Les Castels vormen al meer dan 60 jaar de mooiste campingterreinen van Frankrijk. Les Castels liggen op ongerepte terreinen rond indrukwekkende oude kastelen en landhuizen of op bijzondere locaties in een unieke natuuromgeving. De luxe campings van Les Castels, waar cultuur en geschiedenis samenkomen, heten je welkom voor een campingweekend of gezinsvakantie in een groene en prachtige omgeving. Geniet van de Franse levenskunst, en leef als god in Frankrijk.

Les Castels: ervaar het luxe kamperen in Frankrijk

Is een campingvakantie zonder comfort, waterpark, animaties voor de kinderen, restaurant of Wi-Fi voor jou geen echte vakantie? Kies dan de camping van Les Castels die bij je past! De campings van Les Castels liggen overal in Frankrijk verspreid. Ze bieden talloze activiteiten, faciliteiten en hoogwaardige diensten. Er is overal aan gedacht om jou de garantie te bieden van een geslaagde vakantie op een luxe camping in Franse sferen of een themacamping waar je je in de tropen waant!

Met Les Castels beleef je een gevoel van vrijheid in harmonie met de natuur op een unieke locatie vol geschiedenis en cultuur... De campingeigenaren van Les Castels bieden hun gasten het beste onthaal.

Luxe kamperen voor heel het gezin

Of je nu kiest voor een campingvakantie op het platteland, aan zee of in de bergen, je vindt vast de 4 of 5 sterren camping van Les Castels die bij je past. Drop je koffers in een luxe campingaccommodatie of op een ruime staanplaats, tussen prachtige gebouwen en bosrijke tuinen, vismeertjes of dierenparken. De luxe van Les Castels is ook de ruimte en de rust die er heerst... Alleen, met je partner, gezin of vrienden: hier kan iedereen genieten van een ontspannen, actief of culinair verblijf. Op onze campings kun je kiezen uit een drankje op je eigen terras of een heerlijk gerecht in het restaurant. Vakantie is ook hét moment om je favoriete activiteit te beoefenen of iets nieuws te ontdekken! De campings met animaties van Les Castels bieden activiteiten, recreatie en kinderclubs.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie