Les Castels et Sites & Paysagesgaan samen verder als Le French Time

Les Castels: luxe campings in Frankrijk

De 4 en 5 sterren campings van Les Castels maken al meer dan 60 jaar deel uit van de mooiste campings van Frankrijk. Zoals de naam het al zegt liggen de campings van Les Castels vaak bij indrukwekkende en eeuwenoude kastelen of landhuizen. Deze unieke plekken met cultuur en geschiedenis heten je welkom voor een weekendje op de camping of een gezinsvakantie in een groene en stijlvolle omgeving. Kom en geniet van de Franse levenskunst.

Les Castels: ervaar het luxe kamperen in Frankrijk

Is een campingvakantie zonder comfort, waterpark, animaties voor de kinderen, restaurant of Wi-Fi voor jou geen echte vakantie? Kies dan de camping van Les Castels die bij je past! De campings van Les Castels liggen overal in Frankrijk verspreid. Ze bieden talloze activiteiten, faciliteiten en hoogwaardige diensten. Er is overal aan gedacht om jou de garantie te bieden van een geslaagde vakantie op een luxe camping in Franse sferen of een themacamping waar je je in de tropen waant!

Met Les Castels beleef je een gevoel van vrijheid in harmonie met de natuur op een unieke locatie vol geschiedenis en cultuur... De campingeigenaren van Les Castels bieden hun gasten het beste onthaal.

Luxe kamperen voor heel het gezin

Of je nu kiest voor een campingvakantie op het platteland, aan zee of in de bergen, je vindt vast de 4 of 5 sterren camping van Les Castels die bij je past. Drop je koffers in een luxe campingaccommodatie of op een ruime staanplaats, tussen prachtige gebouwen en bosrijke tuinen, vismeertjes of dierenparken. De luxe van Les Castels is ook de ruimte en de rust die er heerst... Alleen, met je partner, gezin of vrienden: hier kan iedereen genieten van een ontspannen, actief of culinair verblijf. Op onze campings kun je kiezen uit een drankje op je eigen terras of een heerlijk gerecht in het restaurant. Vakantie is ook hét moment om je favoriete activiteit te beoefenen of iets nieuws te ontdekken! De campings met animaties van Les Castels bieden activiteiten, recreatie en kinderclubs.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie