Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten

Le French Time, authentieke campings in Frankrijk : de verbinding van Les Castels & Sites et Paysages

Le French Time biedt een selectie unieke, authentieke en hoogwaardige campings in Frankrijk. De campings van Le French Time, ontstaan uit de samenvoeging van de campings van Les Castels en Sites & Paysages, hebben hetzelfde beleid en dragen een prettige familiesfeer uit. Geniet dus van een ontspannen vakantie op een van onze 3, 4 of 5 sterren campings die overal in Frankrijk verspreid liggen.

Met Le French Time ontdek je wat vakantie écht inhoudt! Vakantie is: ontspannen, genieten van natuur met fluitende vogels of kabbelend water, in de buitenlucht leven en samen een drankje doen, lezen, lekker niks doen...

Les Castels : 4- en 5-sterren luxe camping

Ontdek met Les Castels de topklasse 4- en 5-sterrencampings: uitzonderlijke campings in een authentiek en verfijnd kader om unieke ervaringen te beleven en momenten te delen met uw gezin! De kunst van het leven in Frankrijk...

Ontdek Les Castels

Sites et Paysages : natuur en participatief kamperen

Met Sites et Paysages, ontdek de natuur camping in Frankrijk: in opmerkelijke sites leven ervaringen van het delen met eigenaren die gepassioneerd zijn over hun land en de rijkdom van hun grondgebied. Kom en (her)breng het contact met de natuur tot stand!

Ontdek Sites et Paysages

Ontdek Le French Time, campings en domaines, in video!
[Translate to Néerlandais:]

[Translate to Néerlandais:]

Le French Time : de sfeer van een authentieke camping in Frankrijk

Natuur, vogels, indrukwekkende bergen of zandstranden... Le French Time biedt je een selectie authentieke en hoogwaardige campings in de mooiste natuurlandschappen van Frankrijk. Le French Time, het eerste netwerk van onafhankelijke campings in Frankrijk, biedt zo'n 75 bestemmingen in de mooiste gebieden van Frankrijk. Met Le French Time kun je genieten van een heerlijke vakantie in Frankrijk, in een authentieke en ongerepte natuuromgeving. Het is een uitnodiging om samen unieke momenten te beleven en fantastische vakantieherinneringen te maken... Ontdek wat vakantie écht inhoudt!


Campings van Le French Time: recreatie en ontspanning met het gezin

Le French Time is bedoeld voor mensen die weten dat campings plekken zijn om bij te tanken in een comfortabele omgeving, maar ook voor mensen die dat nog niet weten. Beleef een onvergetelijke tijd aan onze meren, waterplassen, stranden en bergen of maak samen met je gezin gebruik van de faciliteiten op onze campings: restaurants, watersportcentra, wellnessruimtes... Op de ruime, schaduwrijke en afgebakende staanplaatsen biedt Le French Time je een ontspannen vakantie met je camper, caravan of tent. Reserveer een comfortabele stacaravan met terras en eigen bubbelbad of kies voor een unieke accommodatie, tussen de bomen of op het water.


Authentieke campings in een ongerepte omgeving: Le French Time

De Franse natuur is een prioriteit op elke camping van Le French Time. Onze campings liggen dan ook in een prachtige omgeving, bij de bossen of groene weilanden, vlak bij het strand of de bergen. Op onze landelijke campings verblijf je met je gezin of vrienden in een rustgevende natuur, waarbij je alle rijkdommen uit de diverse regio's van Frankrijk kunt ontdekken. Een aantal van de campings van Le French Time zet zich in voor het milieu, met de garantie van optimaal comfort in harmonie met de omringende natuur. Natuurreservaten, vogelreservaten, vijvers vol met vis, boerderijen en dierenparken: onze campings leven voor en door de natuur, waar jij van mag komen genieten!
Kies de regio, de sfeer en het type camping dat bij je past, of dat nu een natuurcamping of een luxe camping is. Le French Time heet je heel het jaar door welkom op zijn campings, met uitstekende faciliteiten en diensten die voldoen aan jouw verwachtingen.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie