Opening van onze campings vanaf 2 juni
Bekijken
Les Castels et Sites & Paysagesgaan samen verder als Le French Time

Opening van de campings

Onze campings openen hun deuren en wachten op u! Voor uw 2020-vakantie in deze specifieke periode hebben we een gezondheidsprotocol geïmplementeerd om u in de beste omstandigheden te verwelkomen en u in alle veiligheid van uw vakantie te laten genieten. We kijken uit naar uw komst!


[Translate to Néerlandais:]

Campings geopend vanaf 2 juni

Zoals de minister-president op 28 mei 2020 heeft aangekondigd, zullen de campings op 2 juni hun deuren openen. Onze campings zijn dan ook blij u vanaf nu te mogen verwelkomen! De openingsdatum kan per camping verschillen, neem contact met ons op voor meer informatie.

Goed nieuws: zwembaden, restaurants, kruidenierswinkels zijn geopend, met respect voor de sociale maatregelen die tijdens uw verblijf van kracht zijn. Animaties en activiteiten zijn aangepast om ieders veiligheid te garanderen. De accommodaties en de sanitaire voorzieningen respecteren een strikt sanitair protocol om u in alle rust van uw kampeervakantie te laten genieten.


[Translate to Néerlandais:]

Onze gezondheidsbeveiligingsmaatregelen

Om uw veiligheid te garanderen en u in de beste omstandigheden te ontvangen, passen onze campings hun hygiëne- en preventiemaatregelen aan. 
Le French Time heeft in nauwe samenwerking met de Fédération Nationale de l'Hôtellerie de Plein Air een gezondheidsprotocol opgesteld, overeenkomstig de huidige aanbevelingen van het Ministerie van Volksgezondheid.
Dit protocol is geïmplementeerd in alle campings Les Castels by Le French Time en Sites et Paysages by Le French Time.

Het gezondheidshandvest van Le French Time

Voor de veiligheid van iedereen, zowel van onze klanten als van onze teams, zijn er maatregelen genomen om de toegang tot de ontvangstruimten, diensten en activiteiten aan te passen.

De 5 kernpunten:
- Vereenvoudiging van de aankomst- en vertrekprocedure om de maatregelen op afstand te respecteren: online storting, digitaal informatieboekje
- Installatie van speciale bewegwijzering: richting van het verkeer, plattegrond van de vloermarkering en weergave van goede gezondheidspraktijken.
- Versterking van de hygiënemaatregelen: frequentere reiniging in gemeenschappelijke ruimtes en meer desinfectie in de verhuureenheden.
- Verstrekking van hydro-alcoholische gel in gemeenschappelijke ruimten
- Bewustmaking door onze teams over essentiële barrièregebaren

Diensten en activiteiten
De zwembaden zijn open en frequent bezocht wat betreft de afstandsmaten. Restaurants, bars en kruidenierswinkels zijn open en passen de geldende sanitaire aanbevelingen toe. De binnen- en buitenruimten zijn aangepast en op veel campings zijn afhaaldiensten beschikbaar.
De activiteiten en het vermaak zijn aangepast om de regel van maximaal 10 personen per groep of per ruimte te respecteren. De kinderspeeltuinen zijn toegankelijk voor een beperkt aantal kinderen tegelijk. Om gebruik te maken van de speelplaatsen zoals het multisportterrein, tafeltennis: vergeet niet uw eigen uitrusting mee te nemen!


[Translate to Néerlandais:]

Opening van de grenzen

Frankrijk bevestigt de openstelling van zijn grenzen op Europees niveau vanaf 16 juni, met wederkerigheidsmaatregelen voor bepaalde landen. Wij zijn dan ook blij te kunnen bevestigen dat de meeste van onze buitenlandse klanten welkom zijn op onze campings.

Hier is de informatie bekend per land op 15/06/2020 :
Italië: opening van de grens sinds 3 juni.
Verenigd Koninkrijk: op 8 juni heeft het Verenigd Koninkrijk een verplichte veertien voor terugkerende reizigers ingevoerd. Deze maatregel, die gepaard gaat met de geleidelijke deconfiniëring in het Verenigd Koninkrijk, zal om de drie weken worden herzien. Het zal daarom op 29 juni opnieuw worden geëvalueerd. Frankrijk heeft een wederkerigheidsmaatregel ingevoerd. Hetzelfde geldt voor Ierland.
Frankrijk, Nederland, België, Duitsland, Zwitserland: openstelling van de grenzen voor hun Europese landen op 16 juni.
Spanje: opening van de grenzen op 21 juni.


[Translate to Néerlandais:]

Le French Time Reserveringsservice

De website www.lefrenchtime.com is beschikbaar en open voor online boekingen.

Profiteer van ons aanbod 'Vivement Demain' en profiteer van flexibele voorwaarden om uw verblijf in alle rust te boeken: 

☑ 0 € borg 
☑ 0 € reserveringskosten
☑ 0 € annuleringskosten tot aan de betaling van het verblijf
☑ Betaling 15 dagen voor aankomst
Aanbieding geldig tot 15 juli, voor alle nieuwe boekingen op de deelnemende campings. 

Ons team van de telefonische reserveringscentrale staat tot uw beschikking om u te helpen bij de keuze van uw bestemming of voor elke vraag met betrekking tot uw verblijf. U kunt ook contact met ons opnemen via e-mail op bonjour@lefrenchtime.com of via messenger.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie