Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten

Ons kwaliteitshandvest

Bij Le French Time weten we hoe we onze gasten moeten ontvangen. Iedere eigenaar van onze "gastencampings" zorgt voor een gemoedelijk en hartelijk onthaal. Wij hechten zeer veel belang aan de tevredenheid van onze klanten.


Sinds 1959 garanderen wij u de kwaliteit van onze accommodaties door 3, 4 en 5 sterren-campings van Frankrijk te groeperen.


Kwaliteitscampings in Frankrijk

Verblijven in een Le French Time camping is voor u de garantie dat u een serene vakantie zult doorbrengen! Met de veeleisende selectiecriteria die gericht zijn op de kwaliteit van de infrastructuren, diensten en accommodaties, kijkt de Le French Time toe op de naleving van haar belofte van uitmuntendheid aan haar klanten.

Elke Le French Time camping, van een kleine charmecamping tot een camping-club, vergelijkbaar met een vakantiedorp, onderhoudt zijn verschil in een patrimoniaal kader en een unieke omgeving met een ware bezieling.


Het kwaliteitshandvest van Le French Time

De campings Le French Time zet zich in voor een zorgvuldige benadering van kwaliteit en ontving hiervoor het nationale keurmerk van kwalitatief toerisme in Frankrijk, het Qualité Tourisme™. Dit is een door de Franse overheid ingesteld keurmerk dat campings die aan specifieke klantgerichte kwaliteitseisen voldoen, selecteert en onder één label samenbrengt. Het keurmerk stelt u in staat een weloverwogen keuze te maken voor een vakantiebestemming waar u kunt genieten van een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.


Elke camping voldoet aan het kwaliteitshandvest van Le French Time, samengesteld uit meer dan 500 criteria die door een onafhankelijk auditkantoor worden gecontroleerd. Deze kwaliteitsaanpak wordt aangevuld door een verantwoordelijkheid van de campings met het Green Key Label of het EU Ecolabel. De garantie op een geslaagde vakantie!


De tevredenheid van onze klanten

Op onze Le French Time campings staat de mening en tevredenheid van onze klanten voorop.


Daarom vragen wij al onze klanten aan het einde van hun verblijf een tevredenheidsonderzoek in te vullen. In 2019, zeggen 4,4 van de 5 klanten tevreden over zijn vakantie. Het tevredenheidspercentage wordt in real time weergegeven op de startpagina van onze internetsite en de meningen van onze klanten zijn op elke pagina van onze campings vermeld.


Aarzel niet om ons uw mening te geven op sociale netwerken of adviessites!

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie