Les Castels et Sites & Paysages gaan samen verder als Le French Time
Mijn favorieten

Onze gezondheidshandvest

Voor uw vakantie in deze specifieke periode hebben we een gezondheidsprotocol geïmplementeerd om u in de beste omstandigheden te verwelkomen en u in alle veiligheid van uw vakantie te laten genieten. We kijken uit naar uw komst!


[Translate to Néerlandais:]

Onze gezondheidsbeveiligingsmaatregelen

Om uw veiligheid te garanderen en u in de beste omstandigheden te ontvangen, passen onze campings hun hygiëne- en preventiemaatregelen aan. 
Le French Time heeft in nauwe samenwerking met de Fédération Nationale de l'Hôtellerie de Plein Air een gezondheidsprotocol opgesteld, overeenkomstig de huidige aanbevelingen van het Ministerie van Volksgezondheid.
Dit protocol is geïmplementeerd in alle campings Les Castels by Le French Time en Sites et Paysages by Le French Time.

Het gezondheidshandvest van Le French Time

Voor de veiligheid van iedereen, zowel van onze klanten als van onze teams, zijn er maatregelen genomen om de toegang tot de ontvangstruimten, diensten en activiteiten aan te passen.

De 5 kernpunten:
- Vereenvoudiging van de aankomst- en vertrekprocedure om de maatregelen op afstand te respecteren: online storting, digitaal informatieboekje
- Installatie van speciale bewegwijzering: richting van het verkeer, plattegrond van de vloermarkering en weergave van goede gezondheidspraktijken.
- Versterking van de hygiënemaatregelen: frequentere reiniging in gemeenschappelijke ruimtes en meer desinfectie in de verhuureenheden.
- Verstrekking van hydro-alcoholische gel in gemeenschappelijke ruimten
- Bewustmaking door onze teams over essentiële barrièregebaren

Diensten en activiteiten
De zwembaden zijn open en frequent bezocht wat betreft de afstandsmaten. Restaurants, bars en kruidenierswinkels zijn open en passen de geldende sanitaire aanbevelingen toe. De binnen- en buitenruimten zijn aangepast en op veel campings zijn afhaaldiensten beschikbaar.
De activiteiten en het vermaak zijn aangepast om de regel van maximaal 10 personen per groep of per ruimte te respecteren. De kinderspeeltuinen zijn toegankelijk voor een beperkt aantal kinderen tegelijk. Om gebruik te maken van de speelplaatsen zoals het multisportterrein, tafeltennis: vergeet niet uw eigen uitrusting mee te nemen!


[Translate to Néerlandais:]

Reisvoorwaarden in Frankrijk en Europa

Frankrijk bevestigt de openstelling van zijn grenzen op Europees niveau vanaf 16 juni, het verkeer van reizigers is vrij in het hele land, met inachtneming van de geldende belemmeringen. Alleen reizigers die uit Groot-Brittannië komen, moeten aan ongeveer veertien eisen voldoen bij het betreden van het grondgebied.

Hier is de informatie bekend per land op 23/09/2020 :

Duitsland: vrij verkeer van Duitsers op Frans grondgebied sinds 15 juni. Sommige Franse regio's zijn geclassificeerd als risicozone. Bij terugkeer uit een risicozone moeten alle onderdanen hun woonplaats aangeven en een landingsformulier invullen, een test uitvoeren en zich in een quarantainewagen plaatsen. Vanaf 1 oktober is quarantaine bij terugkeer verplicht en moet er op de 5e dag een test worden uitgevoerd, de quarantaine wordt gehandhaafd totdat de testresultaten beschikbaar zijn.

België: Sinds 1 augustus moeten reizigers die naar België terugkeren of er wensen te verblijven, een formulier invullen met contactgegevens en een lijst van de plaatsen waar ze de laatste twee weken hebben verbleven. Een screening en twee weken worden aanbevolen voor mensen die afkomstig zijn uit regio's die op de officiële kaart als oranje zijn geclassificeerd. Op 16 september heeft België bepaalde Franse departementen in de oranje zone geplaatst, waarvoor een verhoogde waakzaamheid vereist is, zonder verplichte test of quarantaine bij terugkeer; andere departementen in de rode zone, waar reizen niet is toegestaan en waarvoor een test en quarantaine bij terugkeer vereist zal zijn. Het is mogelijk om onbeperkt te kamperen in Creuse, de enige afdeling die in het groen is ingedeeld.

Spanje: opening van de grenzen op 21 juni en vrij verkeer tussen Frankrijk en Spanje.

Italië: opening van de grens sinds 3 juni. Sinds 21 september moeten de tests worden uitgevoerd door reizigers die uit bepaalde Franse regio's terugkeren.

Nederland: sinds 15 juni is het reizen toegestaan met inachtneming van de in Frankrijk en Nederland geldende barrière- en gezondheidsmaatregelen. Er gelden beperkingen voor afdelingen die zijn ingedeeld in oranje, waarvoor alleen zakelijke en noodzakelijke reizen mogelijk zijn, met een 10-dagen quarantaineadvies bij terugkeer.

Verenigd Koninkrijk en Ierland: Vanaf 15 augustus zijn Britse onderdanen die terugkeren van een verblijf in Frankrijk onderworpen aan een quarantaine van ongeveer 14 dagen. Frankrijk heeft een wederkerigheidsmaatregel ingevoerd. Hetzelfde geldt voor Ierland.

Zwitserland: sinds 15 juni is reizen tussen Zwitserland en Frankrijk toegestaan. Sinds 14 september is de terugkeer uit bepaalde regio's van Frankrijk onderworpen aan een quarantaine.


[Translate to Néerlandais:]

Le French Time Reserveringsservice

De website www.lefrenchtime.com is beschikbaar en open voor online boekingen.

Ons team van de telefonische reserveringscentrale staat tot uw beschikking om u te helpen bij de keuze van uw bestemming of voor elke vraag met betrekking tot uw verblijf. U kunt ook contact met ons opnemen via e-mail op bonjour@lefrenchtime.com of via messenger.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie