Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Steden

Campings Douarnenez

Douarnenez ligt in een van ‘s werelds mooiste baaien en biedt talloze verrassingen... Reserveer nu een staanplaats of accommodatie op een van onze campings in de buurt van Douarnenez en kom genieten…

Een gezinsvakantie op de camping: ontdek de streek rond Douarnenez

[Translate to Néerlandais:]

Let op want hier kijk je je ogen uit... In Douarnenez is de uitgestrekte natuur overal te vinden. Aan zee kun je op de standen en kustpaden zoveel als je wilt genieten van luieren of wandelen. Loop naar de Pointe de la Jument voordat je je tas dropt op het strand Sables Blancs in Tréboul of een kijkje neemt bij de megaliet van Lesconil. Wil je bijzondere dieren ontdekken? Breng dan een bezoekje aan het Natuurpark Marin d’Iroise, waar je tientallen zeevogels kunt ontdekken, dolfijnen die hier heel het jaar in de omgeving leven, maar ook zo’n honderd verschillende vissoorten. Een tochtje aan boord van de Skeaf, de grootste zeilboot van de Atlantische Kust, lijkt het je wat?

Op zoek naar het culturele erfgoed in Douarnenez: een uniek zeestadje

[Translate to Néerlandais:]

Het is geen toeval dat Douarnenez en omgeving in de loop der jaren talloze kunstenaars heeft geïnspireerd... Renoir, Picabia, Picasso, Boudin en vele anderen verbleven er kortere of langere tijd, waarbij ze diep werden geraakt door de unieke lichtinval en het ongerepte landschap van de streek rond Douarnenez. Ook nu is de stad nog steeds actief op het gebied van cultuur. Er zijn dan ook talloze tentoonstellingen te vinden, die bezoekers van over de hele wereld trekken. Maak van je campingvakantie in de Finistère gebruik om de grootste activiteit van Douarnenez te ontdekken: het vissen. Een activiteit die zich sinds de Gallo-Romeinse tijd heeft ontwikkeld in de streek. 

Douarnenez: de lekkerste culinaire specialiteiten

[Translate to Néerlandais:]

Wie vissershaven zegt, zegt volop zeeproducten! Eenmaal in Douarnenez kun je heerlijk genieten van een bordje gegrilde sardientjes, zeevruchten, schaaldieren of een vers gevangen kreeft... Eindig met iets zoets, zoals de bekende kouign-amann, hét favoriete dessert voor liefhebbers van taart met veel boter. Als zoet tussendoortje kun je kiezen voor palet koekjes of galettes met verse boter. Miam!

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie