Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Steden

Campings Crozon

Welkom aan het andere eind van de wereld! Hier is de natuur de baas en de sfeer altijd goed. Ben je klaar om de schatten van Crozon te ontdekken? Bekijk dan nu onze selectie aan luxe campings in de…

Een natuurvakantie in Crozon

[Translate to Néerlandais:]

Maak van je komende campingvakantie gebruik om het schiereiland van Crozon te ontdekken! Aan zee kun je talloze watersporten beoefenen of langs de kust van het schiereiland kennismaken met suppen. In het binnenland vormen Crozon en omgeving een fantastisch recreatiegebied voor mensen die van wandelen, mountainbiken of paardrijden houden. Wandel langs de oevers van kustrivier de Aulne en stop bij de baaitjes van Cap de la Chèvre, voordat je doorloopt tot aan de Pointe de Pen-Hir, een unieke klimlocatie. Zuivere en zilte lucht in het vooruitzicht!

Kamperen in de buurt van Crozon: een parcours door de dorpjes van het schiereiland

[Translate to Néerlandais:]

Als kers op de kouign-amann hangt er in Crozon ook een heerlijke sfeer... Na rondgeslenterd te hebben in de straatjes van het centrum en een drankje te hebben genomen op een van de terrassen op het plein kun je naar het dorp Camaret-sur-Mer en zijn kunstenaarswijk. Laat je bij de haven verrassen door de etalages van de kunstgalerijen die hier aan weerszijden van de straten te vinden zijn. Het is wellicht het moment om jezelf te verwennen met een uniek souvenirtje van je vakantie op het schiereiland van Crozon!

Een culinair uitstapje naar Crozon

[Translate to Néerlandais:]

Tussen twee wandelingen over het kustpad van het schiereiland van Crozon kun je genieten van een verkwikkende pauze met de culinaire specialiteiten uit de streek. Om te beginnen met wat er het meeste op de markt te vinden is: zeeproducten! Kamschelpen, garnalen, spinkrabben, oesters en vers gevangen zeepokken... Maak van je bezoek gebruik om Cotriade te proberen, een gerecht op basis van vis, typisch voor de Cornouaille streek. Tenzij je liever de unieke smaak van lamsvlees uit de zoute kwelderweilanden proeft?

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie