Les Castels et Sites & Paysages gaan samen verder als Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Steden

Campings Le Bourg-d'Oisans

Midden in Nationaal Park Écrins is Le Bourg-d’Oisans dé bestemming bij uitstek voor liefhebbers van buitenactiviteiten. Ter plekke kun je vanuit je luxe camping de ongerepte natuurgebieden in de omgeving ontdekken, maar ook de geschiedenis van de zes valleien in de Oisans en de keuken...

Vanaf
67,90
Van 24 jul - 31 jul
Vanaf
143,00
Van 28 aug - 04 sep
Pluspunten
  • Het uitzicht op het Chartreuse massief
  • De houten chalets en lodgehutten
  • Het typische bergrestaurant
Bekijken
Vanaf
168,00
Van 21 aug - 28 aug

Onze tips voor natuuruitstapjes in Le Bourg-d’Oisans

[Translate to Néerlandais:]

Trek je beste wandelschoenen aan en begin meteen met de wandelpaden van de Oisans. Wandel richting het Lac des Quirlies of de waterval van La Fare en loop een rondje om de meren van het Plateau d’Emparis. Wil je nog meer? Neem dan een kijkje bij de bronnen van La Romanche en stop aan de voet van de bergtoppen in Nationaal Park Écrins. Je kunt ook een kano pakken en de rivieren van de Alpen vanaf het water ontdekken.

Een cultureel parcours in de Oisans

[Translate to Néerlandais:]

Je campingvakantie in Le Bourg-d’Oisans is ook dé gelegenheid om de culturele bezienswaardigheden van de streek te ontdekken. Vanuit Bons kun je via het oude Romeinse pad dat een aantal eeuwen terug door de Oisans liep naar de Romeinse poort van Bons. Stop ook even bij La-Garde-en-Oisans, een historisch dorpje tussen Le Bourg-d’Oisans en de Alpe-d’Huez, dat al sinds de middeleeuwen beschreven wordt. Neem daarna een kijkje bij het kasteel van Bourg d’Arud, een 17e eeuws landgoed dat is omgebouwd tot hotel.

Geniet van de culinaire specialiteiten uit de Isère

[Translate to Néerlandais:]

Zin in iets lekkers? Wacht dan niet langer en proef de bekende gerechten uit de Isère.. Laat je op het gebied van vlees verrassen door de subtiele smaak van lamsvlees uit de alpenweiden, voordat je een fricassée de caïon neemt (varkensvlees in plaatselijk dialect): een eeuwenoud recept op basis van vlees gemarineerd in wijn. Vind je vis lekkerder? Kies dan voor trekzalm uit de meren van de Jura of de Savoie, samen met snijbieten of crozets (een soort pasta). Hou nog een plekje vrij voor het rijk gevulde kaasplankje en proef een stukje emmentaler uit de Savoie, beaufort of tomme-kaas uit de Savoie.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie