Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Steden

Campings Dol de Bretagne

Dol-de-Bretagne, ideaal gelegen tussen de Mont-Saint-Michel, Saint-Malo en Rennes, is het vertrekpunt bij uitstek om de Smaragdkust en de schatten van Ille-et-Vilaine te ontdekken...

Kamperen in Dol-de-Bretagne: dé plek voor een heerlijke vakantie

[Translate to Néerlandais:]

 Je zult al snel merken dat Dol-de-Bretagne een aangename vakantiesfeer heeft. Neem een kijkje in de Grande rue des Stuarts, de hoofdstraat van het plaatsje, met middeleeuwse gevels, leuke winkeltjes en lekkere restaurants. Struin verder door de geplaveide straten in de wijk van de kathedraal, voordat je richting de Vallée du Guyoult gaat, een prachtig stukje platteland midden in de stad.

Van de menhir du Champ-Dolent tot Cherrueix: een romantische tocht door de omgeving van Dol-de-Bretagne

[Translate to Néerlandais:]

Na te hebben genoten van de ontspannen sfeer in Dol kun je de omgeving van dit Bretonse stadje gaan verkennen. Op slechts een paar minuten van het centrum staat de menhir van Champ-Dolent, een van de grootste menhirs van Bretagne. Na deze granietstenen monoliet te hebben bewonderd kun je naar Mont-Dol, een prachtig dorpje dat tegen een groene rots aan ligt. Reis verder richting de kust, voor een wandeling op het strand van Cherrueix in de baai van de Mont-Saint-Michel, of rijd weer richting Combourg om het bekende kasteel te bezoeken.

Een culinair verblijf in Dol-de-Bretagne

[Translate to Néerlandais:]

Natuurlijk is je campingvakantie in Ille-et-Vilaine niet compleet zonder dat je minstens één keer een heerlijke hartige galette hebt geproefd. Maar dat is niet de enige specialiteit uit de streek! Je kunt je tong ook prikkelen met lamsvlees uit de zoute kwelderweilanden in de baai van de Mont-Saint-Michel of paalmosselen. Vind je schaaldieren lekker? Bestel dan een mooie spinkrab, zeepokken of oesters uit Bretagne. Miam!

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie