Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Steden

Camping Arles

In een stacaravan, caravan of tent... Ben je op zoek naar een camping voor je vakantie in Arles? Bekijk dan onze selectie aan campings vlak bij Arles en ontdek deze Stad van Kunst en Geschiedenis:…

Oeps, er zijn nog geen Le French Time-campings en accommodaties op deze bestemming.

Probeer één van onze sterrencampings in Provence-Alpes-Côte d'Azur om onuitwisbare herinneringen te creëren.

Een campingvakantie in Arles: een unieke ervaring met Le French Time

[Translate to Néerlandais:]

Als toegangspoort van de Camargue en bakermat van het Romeinse Gallië heeft Arles alles te bieden wat je maar zoekt... Een vakantie met je gezin, een sportief weekend of een ontspannend tripje: wat je ook wilt doen, reserveer een vakantie op maat met de campings van Le French Time. Je verblijft bij campingeigenaren met passie voor hun streek, die graag al hun tips met je willen delen.

Het culturele en natuurlijke erfgoed van Arles, vlak bij de camping waar je verblijft

[Translate to Néerlandais:]

Wist je dat? Arles is de enige stad van Frankrijk waar vijf natuurreservaten te vinden zijn. Een heerlijk vooruitzicht voor mensen die van wandelen en natuur houden. Zo kun je de paden van de Camargue bewandelen, een tocht maken door de marais du Vigueirat of het natte gebied van Ilon. In de stad zelf biedt Arles talloze Romeinse monumenten in het historische centrum, herenhuizen uit de renaissance en diverse musea die zowel leerzaam als fascinerend zijn.

Uitgaan in Arles: een campingvakantie vol evenementen en cultuur

[Translate to Néerlandais:]

Jaarlijks worden er talloze volksfeesten georganiseerd in Arles. Een daarvan is het Fête des Gardians waarbij de kuddebewakers uit de Camargue door de stad trekken! Maar ook het Fête du Riz en het Fête du Costume nodigen je uit om samen met je gezin of vrienden te genieten.
En elke zomer wordt in Arles het internationale fotofestival georganiseerd (Rencontres Internationales de la Photographie). Leuk voor fotoliefhebbers!

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie