Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Data selecteren
7 dag(en)
Steden

Campings Angers

Maak van je komende campingvakantie gebruik om de hoofdstad van de Anjou te ontdekken! Door te kiezen voor een camping in de buurt van Angers kun je de charme van deze Stad van Kunst en Geschiedenis…

Een campingvakantie vlak bij Angers: op zoek naar het unieke culturele erfgoed

[Translate to Néerlandais:]

Zodra je bent gesetteld op een camping in de buurt van Angers kun je een bezoekje brengen aan de rijke hoofdstad van de Anjou. Struin met je partner, gezin of vrienden door de middeleeuwse straatjes en geniet van de vakwerkhuizen. Je komt al gauw uit aan de voet van het bekende kasteel van Angers, de burcht van koning René. Het indrukwekkende bouwwerk staat al sinds de 13e eeuw op een rotspunt en kijkt uit over de Maine. Nadat je over de stadsmuren hebt gewandeld kun je een kijkje nemen bij de gotische monumenten van de stad: de kathedraal Saint-Maurice, de kapittelkerk Saint-Martin of het Museum Jean Lurçat van hedendaags tapijtwerk.

Vakantie op een luxe camping in de buurt van Angers: onze tips om de lokale specialiteiten te ontdekken

[Translate to Néerlandais:]

Een streek ontdek je ook met je smaakpapillen... Hou je van zoet, hartig en ben je een echte levensgenieter? Angers heeft alles wat je zoekt. Voor het aperitief kun je naar een van de guinguettes aan de oevers van de Maine of de Loire. Het zijn karakteristieke openluchtcafeetjes waar de lokale inwoners ‘s zomers graag komen. Hier ontdek je lokale biertjes, wijnen van de kastelen uit de streek en heerlijke specialiteiten: snoek, paling of snoekbaars met botersaus of zuring, maar ook gefrituurd. Je proeft ze met uitzicht op een van de rivieren in de streek. Dé plek om van de sfeer in Angers te genieten!

Verken de omgeving van Angers

[Translate to Néerlandais:]

Ben je op zoek naar tips voor uitstapjes in de omgeving van Angers? Een campingvakantie is dé gelegenheid bij uitstek om talloze sporten te ontdekken of te beoefenen: kanoën, paardrijden, fietsen of wandelen... De streek rond Angers staat ook bekend om zijn wijnroutes. Ideaal om kasteelbezoekjes af te wisselen met een aantal heerlijke proeverijen.
Midden in de Val de Loire kun je ook een dagje naar Saumur, een prachtig plaatsje langs de historische route van de Koningsvallei. Het kasteel van de stad staat op de werelderfgoedlijst. Geniet van je bezoek!

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie