Les Castels et Sites & Paysages gaan samen verder als Le French Time
Mijn favorieten
Thema’s

Campings met wellness

De campings van Le French Time beloven je een vakantie met wellness in een aangename omgeving. Neem tijd voor jezelf en laat de dagelijkse sleur achter je, op één van onze campings in Frankrijk. Midden in adembenemende landschappen kun je je ogen sluiten en ontspannen: wij zorgen voor de rest!

Onze luxe campings in dienst van jouw welzijn

Heb je gekozen voor een camping om tijd voor jezelf te nemen? Het welzijn van heel je gezin ligt binnen handbereik op onze 3,4 en 5 sterren campings. Op een ligbed aan het zwembad, in een bubbelbad, sauna of hammam kun je de dagelijkse stress laten varen en alleen nog maar genieten. Kom bijtanken tijdens een fitnessles in de buitenlucht met zachte muziek, of maak kennis met tai-chi onder begeleiding van enthousiaste campingeigenaren. Ervaar een uniek moment van ontspanning in één van onze wellnessruimtes. In een sauna met fantastisch uitzicht kun je heerlijk wegdromen, terwijl een verkwikkende massage weer pit geeft aan je vakantie.

Camping, wellness en Spa: de ideale combi

Op onze luxe campings bepaal jij wat voor een gezinsvakantie je kiest, en wellness hoort daar bij. Kies een camping met Spa en geniet elke dag van een ontspanningsmoment. En wat doen de kinderen in de tussentijd? Zij kunnen met je partner spelen op de camping of in één van de kinderclubs lekker verven. Wellness op de camping kan ook ingevuld worden met fitness of sport. In de fitnessruimtes van onze campings kun je trainen en gebruikmaken van het professionele advies van onze coaches.

 

Wellness op de camping: diverse diensten

Campingeigenaren van Le French Time zijn ervan overtuigd dat wellness niet alleen een kwestie is van lichaamsbehandelingen of massages. Op elke camping staat het welzijn van de gasten gewoon centraal. In onze restaurants en bij de take away worden er evenwichtige maaltijden geserveerd. Je verblijft in een ongerepte natuur en een rustige omgeving, waar je alleen gestoord wordt door fluitende vogels of kabbelend rivierwater...

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie