Les Castels et Sites & Paysages gaan samen verder als Le French Time
Mijn favorieten
Thema’s

Campings met tuinen

“Je moet je tuin onderhouden”. Dat schreef de Franse schrijver Voltaire in zijn verhaal “Candide”... Ontdek de tuinen op en rond de campings van Le French Time. De eigenaren van onze campings hebben overal aan gedacht zodat jij volop kunt genieten van een ontspannen vakantie in de prachtige, stille natuur.

Een camping in de natuur: beter dan je eigen tuin

Reserveer een vakantie op het platteland, in de bergen of aan zee en verblijf midden in de mooiste natuurgebieden van Frankrijk. Laat je tussen het fantastische Franse landschap verrassen door de tuinen en bossen op de camping.

Onze campings met tuinen bestaan uit kleine paadjes en groen dat heel het seizoen door uitstekend onderhouden wordt.

Bepaalde campings hebben zelfs een moestuintje waar je zelf groenten en fruit kunt kweken en plukken. Een aantal enthousiaste campingeigenaren bieden ook cursussen permacultuur: een natuurlijke en milieuvriendelijke landbouwmethode.

Een tuin op een camping in de natuur: bij ons kan het

Bekijk de 3, 4 en 5 sterren campings waar natuur en ruimte centraal staan, en een ware identiteit vormen. Doel van een luxe camping is om je een comfortabele vakantie te bieden in een beschermde natuuromgeving.

Je verblijft dus met je partner, gezin of vrienden op ruime staanplaatsen, afgebakend met vegetatie. Tijdens een ontbijtje op het terras van je accommodatie, of je nou een stacaravan, chalet of lodgetent hebt gehuurd, krijg je de indruk helemaal van de buitenwereld afgesloten te zijn.

 

Een camping met tuin: rust en welzijn

Voor ons is de harmonie van een tuin niet alleen een ideaalbeeld, het is iets wat we op al onze campings willen bieden. Daarom vind je ter plaatse alle faciliteiten en diensten die bij kunnen dragen aan jouw welzijn: zwembaden, ligbedden, een Spa, wellnessruimte en massages... Als welzijn voor jou in sport of culinaire ervaringen ligt, ben je bij ons ook aan het juiste adres.

Wil je lekker in je eigen tuintje zitten? Maak dan gebruik van de comfortabele tuinsets en ligstoelen op onze campings.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie