Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Thema’s

Campings met tuinen

“Je moet je tuin onderhouden”. Dat schreef de Franse schrijver Voltaire in zijn verhaal “Candide”... Ontdek de tuinen op en rond de campings van Le French Time. De eigenaren van onze campings hebben…

Een tuin op een camping in de natuur: bij ons kan het

Bekijk de 3, 4 en 5 sterren campings waar natuur en ruimte centraal staan, en een ware identiteit vormen. Doel van een luxe camping is om je een comfortabele vakantie te bieden in een beschermde natuuromgeving.

Je verblijft dus met je partner, gezin of vrienden op ruime staanplaatsen, afgebakend met vegetatie. Tijdens een ontbijtje op het terras van je accommodatie, of je nou een stacaravan, chalet of lodgetent hebt gehuurd, krijg je de indruk helemaal van de buitenwereld afgesloten te zijn.

 

Een camping met tuin: rust en welzijn

Voor ons is de harmonie van een tuin niet alleen een ideaalbeeld, het is iets wat we op al onze campings willen bieden. Daarom vind je ter plaatse alle faciliteiten en diensten die bij kunnen dragen aan jouw welzijn: zwembaden, ligbedden, een Spa, wellnessruimte en massages... Als welzijn voor jou in sport of culinaire ervaringen ligt, ben je bij ons ook aan het juiste adres.

Wil je lekker in je eigen tuintje zitten? Maak dan gebruik van de comfortabele tuinsets en ligstoelen op onze campings.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie