Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Thema’s

Campings met muziek

Betekent kamperen voor jou muziek, evenementen en animaties? Heb je passie voor muziek of zingen, zing je zelf of speel je een instrument? Kies dan voor een ontspannen en aangename vakantie op een…

Muziek staat centraal op onze campings in Frankrijk

Meer dan 2000 jaar geleden schreef Plato al: “Muziek geeft ziel aan de wereld en vleugels aan de geest”. Voor een vakantie met tempo, maat en ritme kun je kiezen voor een camping van Le French Time waar elke dag iets met muziek gedaan wordt.

Zo kunnen je kinderen zelf een percussie instrument maken met een bloempot, terwijl jij samen met je partner meedoet met een aquagymles op muziek. Zing ‘s avonds met z’n allen lekker mee tijdens een karaoke avond of ga tot diep in de nacht dansen in de discotheek van de camping.

 

Een natuurcamping voor een vakantie met muziek

Op campings van Le French Time kun je nieuw talent ontdekken of kennismaken met traditionele muziek uit de streek waar je verblijft.

Is het geluid van fluitende vogels, ruisende wind en kabbelend rivierwater het enige dat je kunt verdragen? Op onze campings is iedereen vrij om te kiezen waar de grens van rust ligt. Kies een plek aan het water of midden in een pijnbomenbos om helemaal bij te tanken in de natuur.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie