Officiële website Les Castels et Sites & Paysages by Le French Time
Mijn favorieten
Thema’s

Campings met dieren

Je houdt van dieren en ben je op zoek naar een campingvakantie in de natuur? Hou je van herten, dieren uit het bos en paardrijden met de kinderen? Kies dan een luxe of natuurcamping waar dieren…

Een camping met dieren om heerlijk bij te tanken.

Wat dacht je van een verblijf op een hoogwaardige camping die bewust met de natuur omgaat? Een natuurreservaat in de buurt van je accommodatie? Een grasrijke staanplaats voor je tent, met zicht op een dierenpark? Kies de camping die bij je past, vlak bij de dieren.

Wil je graag je hond of je kat meenemen naar één van onze campings? Selecteer dan “huisdieren toegestaan” bij je zoekcriteria. Huisdieren zijn op haast al onze campings toegestaan.

 

Dieren op de camping: een vriendelijke gezinsvakantie

Onze campings zijn vaak uitgerust met een klein dierenpark of een kinderboerderij. Kom elke dag de dieren op de camping voeden, borstelen of aaien. Je vindt er geitjes, varkens, koeien en kippen. Op onze campings met een manege kun je pony- of paardrijden.

Als voor jou de vakantie pas écht compleet is met uitstapjes en dagjes weg, kies dan voor een camping in de buurt van de mooiste dierentuinen in Frankrijk: La Flèche, La Palmyre, dierentuin Thoiry en de panda’s van de bekende dierentuin Beauval... Siberische tijgers, zonnestaartmeerkatten, pinguïns uit het hoge noorden, dankzij de dieren maak je een wereldreis!

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie