Opening van onze campings vanaf 2 juni
Bekijken
Les Castels et Sites & Paysagesgaan samen verder als Le French Time

Coronavirus: heropening van onze campings

Sinds lange tijd ( en soms al meerdere generaties) staan de eigenaren van onze campings als familiebedrijven elke dag voor u klaar om u te verwelkomen en u een mooie tijd te bezorgen. We kijken uit naar het moment dat we u terug zullen zien op onze campings !

Campings geopend vanaf 2 juni

Zoals de minister-president op 28 mei 2020 heeft aangekondigd, kunnen de campings vanaf 2 juni hun deuren openen. Onze campings verwelkomen u dan ook graag vanaf deze datum, een openingsdatum die per vestiging kan verschillen.

Wij verwachten medio juni een bevestiging van de opening van de grenzen op Europees niveau voor de ontvangst van onze buitenlandse klanten op onze campings.

Om u binnenkort in de beste omstandigheden te kunnen ontvangen, werken we momenteel aan een referentiesysteem van sanitaire maatregelen in samenwerking met de Fédération Nationale de l'Hôtellerie de Plein Air, om uw veiligheid op onze campings te garanderen.


Le French Time Reserveringsservice

De website www.lefrenchtime.com is beschikbaar en open voor online boekingen.

Profiteer van ons aanbod 'Vivement Bientôt' en profiteer van flexibele voorwaarden om uw verblijf in alle rust te boeken: 

☑ 0 € borg 
☑ 0 € reserveringskosten
☑ 0 € annuleringskosten tot aan de betaling van het verblijf
☑ Betaling 15 dagen voor aankomst
Aanbieding geldig tot 29 juni, voor alle nieuwe boekingen op de deelnemende campings. 

Ons team van de telefonische reserveringscentrale staat tot uw beschikking om u te helpen bij de keuze van uw bestemming of voor elke vraag met betrekking tot uw verblijf. U kunt ook contact met ons opnemen via e-mail op bonjour@lefrenchtime.com of via messenger.

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie