Informatie over coronavirus
Bekijken
Les Castels et Sites & Paysagesgaan samen verder als Le French Time

Campings: coronavirusinformatie

Geconfronteerd met de uitzonderlijke situatie die we doormaken, is onze prioriteit de gezondheid van iedereen: onze klanten, onze medewerkers en onze gezinnen.

Opening van campings uitgesteld tot 15/04/20

Na maatregelen van de regering om de verspreiding van covid-19 te voorkomen in overeenstemming met het ministerieel besluit van 15/03/20, zijn de campings gesloten of stellen ze hun openingsdatum op zijn vroegst uit tot 15 april 2020.
Om uw vakantie te behouden ondanks deze uitzonderlijke situatie, hebben de campings hun algemene verkoopvoorwaarden en hun voorwaarden voor het uitstellen van hun verblijf op een uitzonderlijke manier voor alle verblijfsboekingen versoepeld. Zo kan elke reservering van verblijf kosteloos worden uitgesteld tot een latere datum (onder speciale voorwaarden van de camping).


Annulering of uitstel van verblijf

Als u een annuleringsverzekering heeft afgesloten, gelden in het kader van deze covid-19 situatie uitzonderlijke maatregelen. Uw camping informeert u bij uw boeking over de voorwaarden voor het toepassen van de annuleringsverzekering.
Indien u geen annuleringsverzekering heeft afgesloten, is het mogelijk om uitstel van uw verblijf aan te vragen. Uw camping biedt u een tegoedbon aan die gelijk is aan de reeds betaalde bedragen voor elke nieuwe reservering voor een verblijf op dezelfde camping en dezelfde accommodatie voor het seizoen 2020 of 2021, onder voorbehoud van beschikbaarheid en bijzondere voorwaarden van de camping.
In beide gevallen nodigen we u uit om rechtstreeks contact op te nemen met de camping, waarvan de contactgegevens te vinden zijn op uw verblijfsbevestiging.


Le French Time Reserveringsservice

Gezien de situatie is de organisatie van onze diensten aangepast om ieders veiligheid en rust te garanderen.
De website www.lefrenchtime.com blijft beschikbaar en staat open voor online reserveringen.
Het telefonische reserveringscentrum is gesloten, maar onze teams zijn bereikbaar via e-mail op bonjour@lefrenchtime.com of via messenger.
Voor elk verzoek tot annulering of uitstel van uw verblijf kunt u rechtstreeks contact opnemen met de camping, de contactgegevens vindt u op uw verblijfsbevestiging of op de campingpagina op onze website.

 

Meer dan 60 jaar ervaring
4,4/5 klanttevredenheid
100% veilig betalen
Geen reserveringskosten
Beste prijsgarantie